Prijzen en tijdsduur

90 min
Shooter VR Uitje
  • Uitleg Games en Techniek
  • Speel Shooter VR Games
  • Kijk mee op het scherm
  •  
  •  
  •  

€ 24,95 p.p.

Boek direct
2,5 uur
VR Uitje + Escape Room

€ 39,95 p.p.

Boek direct
4 uur
VR Uitje + Citygame

€ 49,95 p.p.

Boek direct

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Beste VR Shooter

Zin in een potje schieten, maar liever niet teveel bewegen? Doe een VR uitje en beleef een compleet nieuwe ervaring. Samen met je vrienden ervaar je de nieuwste technieken. Kies de vetste games die bij jou passen!

Superhot

Tijdens deze game gaat alles in slow motion aan je voorbij. Door de VR bril op te zetten, kom je in een strijd terecht die je zal verrassen. Je bewegingen worden gekopieerd naar je tegenspelers. Zo weet je precies welke bewegingen er komen in deze VR shooter game. Het stoppen van kogels en richten op je vijand wordt hiermee een stuk makkelijker. Beleef deze VR experience nu zelf!

Operation Warcade

In deze VR shooter game stap je de wereld van oorlog, schieten en actie in. Maak gebruik van diverse wapens die je bestuurt met je VR controller. Ga je tegenstanders te lijf in de VR wereld en schuil achter tanks, schiet op helikopters en laat je helemaal gaan. In onze VR kamer ben je volledig veilig en kan je niks gebeuren, maar de ervaring via de VR bril maakt het helemaal compleet.

QuiVR

Archery Tag in de Virtual Reality wereld is iets heel anders dan buiten op het veld. Pak je pijl en boog en ga de VR strijd aan in deze shooter game. Een nieuwe ervaring die je zeker mee moet maken. Schakel je tegenstander uit in verschillende omgevingen in de VR wereld.

Een middagje Shooter VR Games is prima te combineren met een spannende escaperoom of een luchtige citygame. Bekijk hier al onze VR experience combinaties.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart