Streetgolf

Golfen in de stad!
  • Citygame Streetgolf
€29,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Streetgolf
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Streetgolf
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Sla je slag met citygolf!

De citygame Streetgolf is ideaal voor de golfers om eens op een andere manier te golfen! Voor de niet golfers is het de unieke kans om op een unieke wijze met de sport kennis te maken! Tijdens de Citygame StreetGolf word je slag voor slag door een spelbegeleider door de stad geleid. Je wordt in het centrum ontvangen en wordt meteen in teams verdeeld. Hierna volgt een korte uitleg van het spel en kan de Citygame Streetgolf gaan beginnen. Het team met de minst aantal slagen tegen de bal, wint het spel! Hartstikke leuk en gezellig en natuurlijk baart oefening kunst!

 

Golfend ontdekt u alle mooie plekken in de stad, maar let natuurlijk goed op je bal! Focus op je slag en houd je ogen open. Probeer op de snelste manier met je team de eindlocatie te bereiken! The Citygame Streetgolf is leuk als teambuilding uitje, bedrijfsuitje of kinderfeestje.

Streetgolf Combineren

De Streetgolf Citygame is ook leuk te combineren met een lunch, een workshop of een proeverij! Bekijk al onze mogelijkheden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u nog specifieke vragen of wensen en weet u niet of dit mogelijk is? Bel ons gerust even om de mogelijkheden te kunnen bespreken. Bijna alles is mogelijk bij Fundustry!


Boek Streetgolf

Het leukste uitje op straat boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Street golf


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart