Teambuilding activiteiten in Rotterdam

Teambuilding in Rotterdam

Op zoek naar een uitje in Rotterdam die gericht is op Teambuilding? Dan lees je het juiste blogartikel. In dit blogartikel worden verschillende activiteiten behandeld waarbij nauw samengewerkt moet worden. De samenwerking is dus erg goed voor een groep die elkaar nog niet zo goed kent. De activiteiten die in dit blog artikel aan bod komen bestaan uit gezellige, actieve, culinaire en creatieve activiteiten. Ben je benieuwd welke activiteiten er allemaal te doen zijn in Rotterdam die gericht zijn op teambuilding? Neem dan een kijkje op deze pagina!

Citygames

Bij een Citygame is het noodzakelijk om goed samen te werken. Alleen dan kom je tot de juiste oplossing. Een goed voorbeeld is het Vind de Mol spel. Het is de bedoeling om tijdens dit spel erachter te komen wie de Mol is. Wie kun je opdrachten uit laten voeren en wie niet? Werk nauw samen om erachter te komen wie de Mol is.

Wij houden van Holland. Je kent vast wel het bekende ‘Ik hou van Holland’ gepresenteerd door Linda de Mol. Wij houden van Holland is een leuke variatie van dit programma. Tijdens dit spel strijd je in twee teams tegen elkaar. Ieder team voert 10 opdrachten uit. Op het eind, onder het genot van een drankje, wordt het winnende team bekendgemaakt.

De Citygames zijn dus erg goed voor de teambuilding omdat er goed samengewerkt moet worden. Ben je benieuwd naar de andere Citygames zoals de Crazy 88 en de CSI Citygame? Neem dan een kijkje op deze website!

 

Workshop

Hieronder staan verschillende workshops waarbij de gezelligheid op de eerste plaats staat. Je gaat bijvoorbeeld samen koken, verschillende soorten bier of whiskey proeven of een overheerlijke cocktail maken. Alle ingrediënten voor een gezellige middag of avond zijn dus aanwezig!

Kookworkshop

Geniet samen van je eigen gemaakte Tapas tijdens de Tapas Kookworkshop. Samen gaan jullie eerst verschillende Tapas maken en deze daarna gezellig samen op eten. Na afloop krijg je de recepten mee naar huis zodat je deze thuis nog een keer klaar kunt maken.

Sushi is tegenwoordig uit geen enkele stad meer weg te denken. En hoe leuk is het om je eigen Sushi klaar te maken tijdens een Sushi kookworkshop! Vol plezier en gezelligheid maak je samen de verschillende soorten Sushi om deze vervolgens samen op te eten.

Alcoholische workshop

Je kunt kiezen tussen een Cocktail Workshop en een Bier- of Whiskey proeverij. Tijdens de Cocktail Workshop maak je samen je eigen Cocktail. De ingrediënten van de Cocktail mag je helemaal zelf kiezen.

Tijdens de Bierproeverij krijg je verschillende soorten Bier te proeven. Dit zijn verschillende soorten speciaal bier. Bij deze proeverij krijg je zes soorten bier te proeven. Gezelligheid staat bij een proeverij voorop. Tijdens de Whiskey proeverij ga je samen 4 tot 6 verschillende soorten Whiskey proeven. Ook bij deze proeverij staat gezelligheid voorop. Denk er trouwens aan om op de fiets te komen.. 😉

 

Paintball

Voor diegene die houden van adrenaline is een Paintball uitje perfect. Je werkt samen met je team om de tegenstander zo efficiënt mogelijk aan te vallen. Rotterdam heeft een indoor locatie. Zo kun je onder iedere weersomstandigheid een potje Paintballen!

Een Termination Tournament is een toernooi waarbij maar één team kan winnen. Tijdens het Termination Tournament ga je naast paintballen ook Airsoften en Archery Tag spelen. Airsoft lijkt erg veel op Paintball. Het enige verschil is dat je bij Airsoft niet schiet met verfkogels maar met kleine kogeltjes. Tijdens Archery Tag schiet je met pijl en boog op elkaar. Dit zijn pijlen met een stompe voorkant zodat het niet zo’n pijn doet.

Alle Citygames en Workshops zijn te doen op een locatie naar keus. Het Paintballen is alleen te doen op de locatie van Fundustry. Ben je benieuwd welke Teambuilding activiteiten er nog meer te doen zijn in Rotterdam? Klik dan op deze link!


Geïnteresseerd in meer informatie over bedrijfsuitjes?

Meld je aan voor onze speciale Bedrijfsuitjes Nieuwsbrief!


Fundustry Adventures Logo