Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Survival Games
 • Archery Tag
 • Expeditie Robinson
 • Electric Fence
 • Begeleiding
 • Gratis groepsfoto
 •  

€ 29,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Survival Games+
 • Archery Tag
 • Expeditie Robinson
 • Segway rijden
 • Begeleiding
 • Gratis groepsfoto
 •  

€ 44,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


Een onvergetelijke Survival!

Inhoud Survival Games

De Survival Games bestaat uit drie survival activiteiten: Expeditie Robinson, Archery tag en Electric Fence. In teams ga je de strijd aan, last man standing wint de Survival Games!

Expeditie Robinson
Met Expeditie Robinson ga je in groepen tegen elkaar strijden! Je moet als groep verschillende spellen winnen om punten te behalen. Daarnaast moet het team een parcours belopen om meer punten te kunnen scoren. Wie de meeste punten heeft is de winnaar! Kunnen jullie winnen?
Electric Fence
Gespannen draden die jij niet mag aanraken? Juist ja! Probeer de diamant te pakken zonder dat je de draden aanraakt want dan ben je af. Begin weer helemaal overnieuw!
Archery Tag
Archery Tag is een vorm van trefbal, alleen dan met een pijl en boog i.p.v. een bal! Je schiet tegenstanders het veld uit met pijl en boog. Rennen, duiken, dekking zoeken en schiet!! Blijf opletten want de tegenstander zit overal!
Segway Rijden
Op de Segway maak je eerst wat oefen rondjes, probeer je balans te vinden en help elkaar overeind te blijven. Heb je eenmaal het gevoel te pakken dan ga je samen een rondje maken over het terrein waarbij je enkele moeilijke omstandigheden tegenkomt. Een behendige bezigheid waarbij rust en ruimte geven belangrijk zijn. Deze activiteit kan alleen in Ermelo en Ewijk gedaan worden met maximaal 12 personen.

Voorbeeldprogramma

12:00 – Ontvangst op onze locatie
12:15 – Expeditie Robinson
13:15 – Pauze
13:30 – Archery Tag
14:30 – Electric Fence
14:45 – Afsluiting aan onze bar

De tijdsduur is sterk afhankelijk van de groepsgrootte, maar zal ongeveer 2,5 uur zijn.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je teambuildingsuitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je teambuildingsuitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 24,95
Borrel snacks
Vanaf 4,95
Buffet
24,95
Drankjes
Vanaf 2,25
Panini
4,95
Lunch
Vanaf 9,95

De leukste teambuildingsuitjes vind je bij Fundustry!

Een teambuildingsuitje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle teambuildingsuitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een teambuildingsuitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope teambuildingsuitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De teambuildingsuitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle teambuildingsuitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze teambuildingsuitjes of vraag een offerte aan om zelf een teambuildingsuitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!