Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Teambuilding Games
  • Archery Tag
  • Electric Fence
  • Moerasspel
  • Handboeienspel
  • Shooting Games
  • Begeleiding + groepsfoto

€ 29,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


Voor een échte teambuilding!

Inhoud Teambuilding Games

Een goed teamgevoel creëren is ontzettend belangrijk. Een teambuilding uitje zal gegarandeerd het teamgevoel versterken!

Er is niet één methode om een sterk teamgevoel te vormen. Elk team is anders en vereist ook een andere aanpak. Door ons grote terrein hebben we plek voor zowel kleine als een grote groep deelnemers. Samenwerken staat voorop en er zal gegarandeerd veel geleerd en gelachen worden.

Bij de Teambuilding Games hebben we 5 teambuilding activiteiten gecombineerd tot één effectief teambuilding uitje!

– Archery tag
– Moerasspel
– Electric Fence
– Shooting Games
– Handboeienspel

Voorbeeldprogramma

15:00 – Ontvangst op locatie
15:15 – Archery Tag
16:00 – Moerasspel
16:30 – Electric Fence
17:00 – Shooting Games
17:30 – Handboeienspel

De tijdsduur van de activiteiten is sterk afhankelijk van de groepsgrootte.


Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je teambuildingsuitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je teambuildingsuitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 24,95
Borrel snacks
Vanaf 4,95
Buffet
24,95
Drankjes
Vanaf 2,25
Panini
4,95
Lunch
Vanaf 9,95

De leukste teambuilding uitjes vind je bij Fundustry!

Een teambuilding uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met zeven centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle teambuilding uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een teambuilding uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je teambuilding uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De teambuilding uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle teambuilding uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze teambuilding uitjes of vraag een offerte aan om zelf een teambuilding uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!