Prijzen en tijdsduur

4 uur
Teamgames Basis

€ 64,95 p.p.

Boek direct
4 uur
Teamgames Extra

€ 79,95 p.p.

Boek direct
5 uur
Teamgames Deluxe

€ 79,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


De Teamgames van het jaar!

Inhoud Teamgames

Deze teambuilding games geven je echt een goed teamgevoel. Samen aan de slag, zowel binnen als buiten. Creatief, actief en gemotoriseerd. Staat de ideale combinatie voor jouw bedrijfsuitje er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Dan maken we je uitje helemaal op maat. Ook mogelijk om een BBQ of drankpakket erbij te kiezen!

Deze games zijn alleen te doen in Harderwijk en Nijmegen. De Solex tocht en het Quad rijden kan met maximaal 12 personen tegelijk worden gedaan, maar er kan ook afwisselend/roulerend gereden worden.

In de teamgames zitten de volgende activiteiten:
Voetbalgames – 2 uur
Tijdens de voetbalgames speel je met en tegen je collega’s. Te beginnen met levend tafelvoetbal, in een groot veld probeer je zoveel mogelijk te scoren terwijl je vast zit aan de buizen. Tijdens footpool en footdarts combineer je je voetbaltalenten met poolen en darten. Ten slotte kom je weer allemaal samen in het veld waar je een potje electric shock soccer speelt. Onregelmatig krijgt een speler een elektrische schok toegediend. Hilarisch! Zie zo nog maar eens te scoren met je team!

Workshop Houten Huisjes – 2 uur
Tijdens de workshop houten huisjes maak je samen de leukste creaties voor thuis of op kantoor. Zelf zagen, verven en versieren met z’n allen aan een grote tafel. Geef elkaar tips of inspireer elkaar. Ieder maakt een set van 3 huisjes, maak ze uniek of laat ze samen matchen. De versier en decoreer mogelijkheden zijn eindeloos!

Workshop Sushi – 3 uur
Tijdens de workshop sushi maak je kleine traditionele Japanse hapjes. Samen met je collega’s in de keuken ga je deze uitdaging aan. Soms wat moeilijk, maar zeker te doen voor iedereen. Help elkaar met vullen, rollen en de andere technieken van het Sushi maken. Al dat lekkers kun je meteen opeten samen, maar je kunt het ook mee naar huis nemen om daar nog eens na te genieten. De workshop en het maken van de sushi duurt 2 uur, het derde uur is optioneel om de hapjes op te eten.

Quad Rijden – 1 uur
Quad rijden kan sinds kort ook in Nijmegen. De unieke combinatie met Solex rijden kan zelfs alleen in Nijmegen. Tussen de bomen in het bos en door de open velden probeer je behendig je voertuigen te beheersen. Een volledig gemotoriseerde activiteit waar jij en maten nog lang overna zullen praten.

Solex tocht – 1 uur
Met de solex trek je de omgeving in om één van de diverse spellen te spelen (de Phone Tour, de CSI game of de Vind de Mol game). Let op: voor deze activiteit wordt van iedere deelnemer minimaal een AM rijbewijs gevraagd (bij een B-rijbewijs krijg je deze erbij). Nog niet in het bezit van het juiste rijbewijs, neem dan contact op voor de mogelijkheden van een elektrische fiets om mee te rijden met de groep.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je bedrijfsuitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je bedrijfsuitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Panini
5,95
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste bedrijfsuitjes vind je bij Fundustry!

Een bedrijfsuitje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle bedrijfsuitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende uitjes als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om het bedrijfsuitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De bedrijfsuitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze bedrijfsuitjes of vraag een offerte aan om zelf een bedrijfsuitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!