Prijzen en tijdsduur

3 uur
Termination Tournament
 • Paintball + 200 kogels
 • Archery tag
 • Airsoft + onbeperkt kogels
 • Begeleiding
 • Groepsfoto
 •  

€ 59,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Een onvergetelijk toernooi!

Termination Tournament

Het Termination Tournament is een aaneengesloten toernooi waar maar één team kan winnen. De uitdaging begint met airsoft en vervolgens gaat er gepaintballd worden! Tot slot wordt het toernooi afgesloten met archery tag. Het team dat de meeste onderdelen wint, is de winnaar van het Termination Tournament!

Programma

Na ontvangst op één van onze locaties beginnen we met een korte introductie over het programma. Een begeleider legt uit hoe het programma er die dag uit zal zien en wat de regels zijn. We beginnen daarna gelijk met Airsoft. Extra realistische wapens voor een zo realistisch mogelijke beleving. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de teams samengesteld en gaan jullie de strijd aan! Daarna gaan we door met archery tag. Iedereen krijgt een boog en moet zijn/haar uitrusting inleveren. Dezelfde tactiek bij airsoft kan niet meer worden aangehouden, het is tijd voor een gloednieuwe strategie! Na een spannende paintball strijd gaan we afsluiten met Archery Tag.

Welk team scoort uiteindelijk de meeste punten en is de winnaar van Termination Tournament?

Voorbeeldprogramma

 • 13:00 – Ontvangst op onze locatie
 • 13:15 – Airsoft
 • 14:15 – Pauze
 • 14:30 – Archery tag
 • 15:30 – Pauze
 • 16:00 – Paintball
 • 17:00 – Afsluiting aan de bar

Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je teambuildingsuitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je teambuildingsuitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,95
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste teambuildingsuitjes vind je bij Fundustry!

Een teambuildingsuitje organiseer je bij Fundustry Events! Met zeven centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle teambuildingsuitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een teambuildingsuitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope teambuildingsuitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De teambuildingsuitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle teambuildingsuitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze teambuildingsuitjes of vraag een offerte aan om zelf een teambuildingsuitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo