Themafeest Back to the 80’s & 90’s

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Prijzen en tijdsduur

5 uur
Themafeest
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest XL
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 • Walking Dinner
 •  

€ 74,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest Deluxe
 • Onbeperkt drinken
 • Inclusief onbeperkt cocktails
 • Luxe hapjes (5 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Entertainment naar keuze (2 soorten)
 • Walking Dinner

€ 99,95 p.p.

Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Back to the 80's & 90's Entertainment

De jaren 80 en 90 staan bekend als een groot feest. De jaren 80 waar de megasterren zoals Michael Jackson, Prince en Madonna schitterde. De jaren 90 met de vele boybands zoals de Backstreet Boys of de opvallende gabbermuziek. Het zal allemaal terugkeren op jouw themafeest. De dresscode zorgt al voor de eerste stap, ga als je favorieten jeugd-icoon, in neon kleuren of als gabber. De aankleding van het feest zal gebaseerd zijn op een oude discotheek. Blacklights en de rookmachine maken het feest compleet. De muziek is geregeld en de DJ zal de grootste hits vanuit de 80’s & 90’s draaien. Verder komt er een live ‘boyband’ die klassiekers voor jou en je gasten gaat spelen.

Concert Crowd Eyewear 948198

Hapjes en drankjes

De jaren 80 en 90 staan bekend om de opkomst van streetfood. Eten halen bij diverse foodtrucks of de festivals van toen. Dit is uiteraard ook mogelijk op jouw themafeest! Er kunnen leuke foodtrucks geregeld worden zoals een Hotdog truck of een burgerbar. Uiteraard zullen er op het feest diverse hapjes worden uitgedeeld aan de gasten. Verder zullen de drankjes onbeperkt aanwezig zijn, we willen natuurlijk niet dat je gasten zonder drinken komen te staan.

Spelletjes

In het entertainment programma staan leuke spelletjes voor jou en je vrienden of collega’s. Denk aan spelletjes zoals een grote 80’s & 90’s quiz, los het snelst een rubiks kubus op of zing erop los tijdens karaoke. Een leuk spelletje bij dit themafeest is uiteraard het ‘wie ben ik’ spel met beroemdheden uit de 80’s & 90’s.

Photobooth

Een photobooth is een leuke toevoeging aan je themafeest, al helemaal in 80’s & 90’s stijl. Met leuke jeugdsentimentele kleinigheidjes op de foto gaan. Denk aan zweetbandjes, nepsnorren of zelfs een Ghetto Blaster. De foto’s zijn erg leuk om mee naar huis te geven aan je gasten.


Back to the 80’s & 90’s themafeest

Bij Fundustry Adventures organiseren we het leukste Back to the 80’s & 90’s themafeest helemaal naar wens. Een themafeest die iedereen terug laat gaan naar zijn of haar tienerjaren!  Laat het organiseren maar aan ons over en geniet van je onvergetelijke Back to the 80’s & 90’s themafeest!

Op enkele locaties kan er in bepaalde seizoenen sprake zijn van een meerprijs.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo