Themafeest Maffia

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Prijzen en tijdsduur

5 uur
Themafeest
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest XL
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 • Walking Dinner
 •  

€ 74,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest Deluxe
 • Onbeperkt drinken
 • Inclusief onbeperkt cocktails
 • Luxe hapjes (5 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Entertainment naar keuze (2 soorten)
 • Walking Dinner

€ 99,95 p.p.

Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Maffia Entertainment

De locatie wordt omgetoverd tot de onderwereld van Italië. Op de locatie zal een illegaal casino gemaakt worden in de stijl van de corrupte jaren 20 van Italië. Bij binnenkomst ontvangen de gasten een crimineel welkomstdrankje, echter worden ze wel gefouilleerd op vuurwapens! De heren zullen een gleufhoed krijgen en de dames een boa. De aankleding van het feest zal in het thema zijn van een geheime locatie. Gedimd licht en een grimmige sfeer waar gebruik gemaakt kan worden van diverse speeltafels. De onomkoopbare professionele croupiers zorgen dat de spellen goed verlopen.

Een groot spel

De avond zal gebaseerd zijn op één groot spel. Bij binnenkomst krijgen de gasten speelgeld ter beschikking. Er worden verschillende teams gemaakt die Italiaanse families voorstellen. Wordt jouw familie de meest gevreesde maffiafamilie van de avond? Het speelgeld kan gebruikt worden op de speeltafels of in afspraken met andere maffiafamilies. Kijk uit voor de zakenroller die het geld gedurende de avond probeert te ontfutselen. Zorg ervoor dat jouw maffiafamilie het meeste geld bezit aan het einde van de avond voor een leuke prijs!

Woman 3280406 1920

Hapjes en drankjes

De hapjes en drankjes zullen gebaseerd zijn op het leven in Italië. Italianen houden van lekker eten en dat komt goed uit voor jouw themafeest! Mini pizza’s, wraps, tomaat met mozzarella en allerlei soorten ham. Ook zal er een Italiaanse hapjes tafel zijn met de lekkerste borrelplankjes. Er is genoeg voor iedereen! Mensen in de maffia houden van leven in stijl. De lekkerste cocktails zullen gemaakt worden door een professionele cocktailshaker. De normale drankjes zijn uiteraard ook aanwezig.

Photobooth

Een leuke toevoeging aan je Maffia themafeest is een photobooth. De gasten zullen al erg leuk gekleed zijn, daarnaast zullen er leuke attributen liggen om mee op de foto te gaan. Denk hierbij aan neppistolen, sigaren en nepsnorren. De foto’s worden afgedrukt in het zwart-wit om het thema nogmaals terug te laten komen.

Op enkele locaties kan er in bepaalde seizoenen sprake zijn van een meerprijs.


Maffia Themafeest

Bij Fundustry Adventures organiseren we het leukste Maffia themafeest helemaal naar wens. Een themafeest die iedereen in een crimineel verandert! Word jij de meest gevreesde maffiabaas? Laat het organiseren maar aan ons over en geniet van je onvergetelijke Maffia themafeest!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo