Themafeest Wild West

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Prijzen en tijdsduur

5 uur
Themafeest
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest XL
 • Onbeperkt drinken
 • Hapjes (3 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Feest thema naar keuze
 • Walking Dinner
 •  

€ 74,95 p.p.

Boek direct
6 uur
Themafeest Deluxe
 • Onbeperkt drinken
 • Inclusief onbeperkt cocktails
 • Luxe hapjes (5 rondes)
 • DJ & Muziek
 • Entertainment naar keuze (2 soorten)
 • Walking Dinner

€ 99,95 p.p.

Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Wild West Entertainment

Het themafeest krijgt het volledig country en western gevoel. De locatie zal omgetoverd worden naar een saloon. Binnenkomen via klapdeuren en een plekje zoeken aan een tafel in de vorm van een grote ronde ton. De houten bar met stoere western bartender zal jouw favorieten drankje inschenken. De zaal wordt aangekleed met houten kratten, tonnen en grote wielen. Er zal een DJ aanwezig zijn die de klassieke country en western muziek draait. Uiteraard zijn naast de gasten de DJ en bartender ook leuk verkleed om het thema te versterken.

Hapjes en drankjes

Op het themafeest zijn er de klassieke western drankjes zoals Bier en Bourbon, Jack Daniels kan natuurlijk ook. Voor elke cowboy of cowgirl is er iets lekkers. Als je aan Wild West denkt dan denk je aan goed eten. Een goede hamburger of een flink stuk vlees. Als hapjes worden daarom mini hamburgers geserveerd of stukken gebakken mais. Borrelhapjes of iets dergelijks zijn natuurlijk altijd mogelijk. Als je alvast in de sfeer wilt komen kun je er ook voor kiezen met iedereen eerst deel te nemen aan de Whiskey Proeverij!

Wild West photobooth

Je kan er ook voor kiezen een leuke western photobooth te plaatsen. Er liggen verschillende leuke attributen in het thema van Wild West om mee op de foto te gaan. De outfits op zich zelf zullen al leuke foto’s opleveren, maar met bijvoorbeeld een paard wordt het net wat leuker! Hoe zou jij eruit zien op een ‘’gezocht’’ poster?

Dangers Lurking Ahead 757008 1280

Wild West spellen

We zetten de klassieke spellen zoals hoefijzer gooien of tinnen blik werpen voor je klaar. Laat je collega’s de strijd met je aan gaan in een potje armdrukken, daag ze uit in een schietduel met de schietstands of speel met zijn alle een potje blackjack. De volledige western ervaring is natuurlijk niet compleet zonder de hoofdactiviteit, namelijk de rodeostier. Zie jij je vrienden al van de stier afvliegen?


Wild West Thema Cadeau

Je wilt dat je gasten het feest niet snel zullen vergeten. Dit doe je door een kleinigheidje mee te geven naar huis. Geef een cowboyhoed, een hoefijzer of een sheriff badge mee naar huis. De gasten hebben dan naast de foto’s van de photobooth nog een leuk aandenken aan het fantastische Wild West themafeest.

Bij Fundustry Adventures organiseren we het leukste Wild West themafeest helemaal naar eigen wens. Neem de gasten mee in de unieke ervaring die een Wild West saloon te bieden heeft. De decoraties en spellen zorgen voor een uitstekende sfeer. Laat het organiseren maar aan ons over en geniet van een onvergetelijk Wild West themafeest.

Op enkele locaties kan er in bepaalde seizoenen sprake zijn van een meerprijs.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo