T-shirts maken voor een vrijgezellenfeest

Laat T-shirts bedrukken voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest komt ontzettend veel kijken. Wie nodig je uit, wat is het budget en wat ga je doen? Denk je dat je alles wel zo’n beetje geregeld hebt, maar mist er nog een persoonlijke touch? Laat de grappigste T-shirts bedrukken waarmee je gegarandeerd scoort bij je vrienden. Het is ook meteen een mooie herinnering aan een onvergetelijke dag. Lees snel verder voor T-shirt inspiratie en tips!


Tips voor het bedrukken

Super leuk natuurlijk, je eigen T-shirts ontwerpen. Maar hoe doe je dat? Je kunt een toffe afbeelding van internet plukken, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan. Wij geven je tips voor het ontwerpen en bedrukken van T-shirts!

 • Zorg ervoor dat de kleur van de tekstbedrukking niet te veel lijkt op de kleur van het T-shirt
 • Laat je zowel een afbeelding als tekst drukken? Dan is het mooi om een van de kleuren uit de afbeelding terug te laten komen in de tekstkleur
 • Zorg ervoor dat je afbeelding of foto minimaal 300 dpi is voor de beste kwaliteit
 • Is je lettertype groot genoeg? Check tijdens het bestellen even of je tekst goed leesbaar is
 • Gebruik een grafisch programma om een tof filter over je afbeelding te gooien
 • Check in de ontwerptool altijd of je T-shirt eruitziet zoals jij voor ogen hebt
 • Was de T-shirts binnenstebuiten om de bedrukking te beschermen
 • Houd er rekening mee dat het voordeliger is om meerdere shirts tegelijkertijd te bestellen
 • Bij voorkeur de shirts niet in de droogtrommel doen maar door de lucht laten drogen
 • Houd rekening met een levertijd. En zorg dat je je bestelling ruim een week van te voren geplaatst hebt, dan weet je zeker dat je het shirt op tijd binnen hebt.

 

De grappigste vrijgezellenfeest T-shirts

Om je wat inspiratie te geven hebben we de leukste en grappigste T-shirts voor je op een rijtje gezet.

 • Shirts met checklist – Vrijgezellenfeest T-shirts waarbij je een checklist af moet vinken zorgen voor een succesvol feest. Je hebt meteen een hele lijst met hilarische opdrachten die de aanstaande bruid of bruidegom moet uitvoeren.

t-shirt vrijgezellenfeest3

 • Shirts met grappige teksten – Shirts met foute en lachwekkende teksten zijn favoriet bij vrijgezellenfeesten. Het zorgt voor spontane reacties als jullie in het openbaar rondlopen, en maakt duidelijk wie het stralende middelpunt is. Tip: laat niet alleen een shirt drukken voor de vrijgezel, maar voor de hele groep!

t-shirt vrijgezellenfeest2

 • Subtiel shirt – Als je wel het stralende middelpunt wil zijn, maar niet compleet voor gek wil lopen is een wat subtieler shirt iets voor jou. Matching shirts voor het hele team, of een simpele tekst waarmee je laat zien dat het jouw dag is!

t-shirt vrijgezellenfeest1

Wil jij nu ook zo’n tof T-shirt? Bij Drukwerkdeal.nl bestel je eenvoudig en snel je toekomstige vrijgezellenfeest T-shirt!

 


Meer over Vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest vieren op locatie

Wil je een vrijgezellenfeest vieren in een grote stad? Dan kun je terecht op onze volgende pagina’s:


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo