#Tip 5 Teambuilding Bedrijfsuitje

Wie is de Mol binnen jouw team?

Wie kent het televisie programma “Wie is de Mol” niet? Wie in jullie team is de Mol? Dat is de vraag tijdens dit teambuilding uitje. Wie geeft er bewust verkeerde antwoorden op de vragen, wie saboteert de boel en wie is tijdens het spel behoorlijk onhandig, terwijl die dat normaal nooit is? Hoe goed ken jij jouw eigen team en op wie kun je nu echt vertrouwen? Een echte teambuildingsactiviteit die zorgt voor behoorlijk wat spanning.

Sluit je op in een escape room met je team!

Je op laten sluiten in een escape room met je team. Het is de laatste jaren ontzettend populair geworden als teambuilding activiteit. En dat is niet voor niks, want het vergt samenwerking,  vertrouwen en stressbestendigheid om samen uit die opgesloten ruimte te komen. Durf jij dit avontuur aan met jouw team als teambuilding uitje?

“Ik hou van Holland” met je team spelen

Zoek je het liever wat minder spannend tijdens een teambuilding uitje? Gaan jullie voor leuke Hollandse spelletjes met het team en veel plezier? Dan is het spel “Ik hou van Holland’ een aanrader. Hierbij speel je in een team of tegen een ander team oudhollandse spelletjes waar je punten mee kunt verdienen. Dit idee voor een teamuitje staat dan ook garant voor goed samenwerken, maar met name heel veel lachen.

4 uur aan teambuilding games

Wil je liever niet kiezen tussen al die leuke teambuilding activiteiten? Dan hebben we de


Geïnteresseerd in meer informatie over bedrijfsuitjes?

Meld je aan voor onze speciale Bedrijfsuitjes Nieuwsbrief!


Fundustry Adventures Logo