Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

De leukste bedrijfsuitjes van Eindhoven!

Op onze locatie Eindhoven bieden we een breed scala activiteiten. Van een spannende cursus driften tot quad rijden maar ook Wij houden van Holland of de superspannende Escape car. Voor spannende bedrijfsuitjes ben je hier aan het juiste adres. De locatie is geschikt voor groepen tot wel 750 deelnemers dus er is genoeg ruimte voor iedereen. We hebben een aantal van de leukste uitjes die je hier kan doen voor je uitgelicht:

Driften

Bij het driften stap je achter het stuur van een van onze driftauto’s en ervaar je de kick van het driften! De instructeurs geven je een korte theoretische instructie en je kunt de baan op om de auto eens goed uit te laten breken. Elke driftsessie wordt op maat samengesteld zodat het een bedrijfsuitje wordt dat helemaal bij jullie past!

Offroad rijden

Zin om eens lekker door de modder te scheuren in een stoere terreinwagen? Dan ben je op onze event locatie in Eindhoven op het juiste adres. Op ons speciaal aangelegde offroad parcours kan je je helemaal uitleven en stuur je de terreinwagen dwars door de modder van de ene naar de andere helling.

Archery tag

Bij archery tag strijd je in teams tegen elkaar met een pijl en boog. De pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt dus het is niet gevaarlijk. Tijdens het spel schiet je op de tegenstanders en op de targets van de tegenstanders maar natuurlijk moet je ook uitkijken dat je zelf niet geraakt wordt. Een super spannend bedrijfsuitje!

Activiteiten bedrijfsuitje combineren

Alle activiteiten op de event locatie Eindhoven zijn natuurlijk met elkaar te combineren. Daarnaast kan je de activiteiten ook nog combineren met verschillende horeca mogelijkheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een bedrijfsuitje samen te stellen.


Je vindt de Fundustry event locatie Eindhoven op:

Pastoorsmast 5
5673 TC Nuenen

Telefoon 85 888 8581
E-mail [email protected]

[huge_it_maps id=”3″]


Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om jullie bedrijfsuitje uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. Op de event locatie Eindhoven hebben we diverse horeca mogelijkheden.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo