Bedrijfsuitje Rotterdam

Eens in de zoveel tijd is het weer zover, het bedrijfsuitje. Altijd erg gezellig! Maar de vraag is vaak: hoe organiseer ik een bedrijfsuitje? Wij hopen dat je na het lezen van dit blog artikel weet je wat je samen met je collega’s kunt gaan doen tijdens een bedrijfsuitje in de mooie stad, Rotterdam!

Wij hebben een paar uitjes voor je onder elkaar gezet. Dit zijn uitjes die altijd erg in de smaak vallen. Ben je benieuwd naar alle bedrijfsuitjes in de stad Rotterdam? Neem dan een kijkje op deze pagina!

De activiteiten die het vaakst gedaan worden zijn Paintball & Airsoft. De wat minder actieve, maar zeker net zo gezellige, uitjes die vaak gedaan worden zijn de Workshops. De uitjes die perfect zijn voor de teambuilding, zijn de verschillende Citygames.

 

Paintball

Paintballen in Rotterdam! Paintball is een van de meest gekozen personeelsfeestjes in Rotterdam. Bij Paintball schiet je met kleine balletjes gevuld met verf. Wanneer je hier iets of iemand mee raakt dan spat het balletje uiteen. Dit zorgt voor een echte kick! Met de winter in het vooruitzicht is het ideaal dat er in Rotterdam een indoor veld is. Zo kun je ongeacht het weer een lekker potje Paintball spelen! Het is ook mogelijk om op deze locatie in de avond te paintballen. Zo hoef je geen vrije dag te nemen en kan iedereen meedoen. Na het Paintballen is het leuk om even met je collega’s ergens wat te gaan drinken om de dag goed af te sluiten.

Wanneer het gezelschap helemaal weg is van de adrenaline kick die bij het Paintballen los komt, dan is het Termination Tournament misschien wel een goede keus. Bij het Termination Tournamant ga je naast Paintball, ook Archery Tag en Airsoft spelen.

Paintball 2223859 640

Airsoft

Tijdens het Airsoften wordt er met soortgelijke wapens geschoten als bij het Paintball. Het grote verschil met Paintball is dat je met Airsoft met kleine ronde balletjes schiet die niet uit elkaar spatten. Het feit dat er met realistische wapens geschoten wordt, zorgt voor een echte adrenaline kick! Je kunt tijdens het Airsoften veel verschillende spellen spelen. Dit zijn spellen zoals, het bij de meeste al bekende, Capture the Flag spel. Benieuwd welke spellen er allemaal mogelijk zijn? Neem dan een kijkje op deze website!

Bij het Airsoften geldt hetzelfde als bij Paintball. Wanneer het gezelschap helemaal weg is van de adrenaline kick die bij de schietspellen los komt, dan is het Termination Tournament zeker een goede keus. Bij het Termination Tournamant ga je naast Airsoft, ook Paintballen en Archery Tag spelen.

 

Workshop

In Rotterdam zijn er talloze Workshops mogelijk. Van culinaire tot aan creatieve Workshops. Alle Workshops zijn mogelijk op een locatie naar keus! Ook worden er verschillende proeverijen aangeboden, dit wordt gedaan in de zin van een Bier- of Whiskey Proeverij. De Workshops worden over het algemeen gedaan wanneer het personeel niet heel erg van actie of adrenaline houdt. De Workshops staan gegarandeerd voor een gezellige dag!

 

Citygame

Een perfect teambuilding bedrijfsuitje in Rotterdam! Een Citygame is , zoals de naam het eigenlijk al zegt, een spel dat uitgevoerd wordt in een stad. De Citygames zijn extra goed voor de teambuilding omdat je nauw met elkaar samen moet werken om tot de juiste oplossing te komen. De Citygames die vaak gekozen worden zijn: Vind de Mol, CSI Game & The Phone. Bij alle drie de Citygames staat samenwerking voorop. Deze zijn dus extra leuk om met je collega’s te doen! Benieuwd naar de details van de Citygames? Bezoek dan deze website!

African 3402716 640

 

Suggesties voor een bedrijfsuitje op het water!

Omdat Rotterdam ook wel bekend staat als de Maasstad, staan hieronder verschillende activiteiten die te doen zijn op de Maas!

  1. Borrelboot – Varen en borrelen tegelijk
  2. RIB’s – Met honderd kilometer per uur over het water!
  3. Discoboot – Voor de feestgangers onder ons
  4. Sloepen – Ideaal voor een kleiner gezelschap
  5. Amfibievoertuig – Een tour op land en water!

 

 

 


fundustry logo