Black Ops paintball

Voor het Black Ops thema hebben wij speciale themavelden aangelegd om de beleving voor de bezoeker nog leuker en beter te maken. Team Alpha strijdt tegen team Bravo in het spannende Black Ops paintball spel. In het paintball thema zitten verschillende games verwerkt, waarbij bij elke game behendigheid, samenwerking, verdedigen en aanvallen essentieel zijn. Lukt het jullie de juiste balans te vinden tussen deze vaardigheden en de tegenstander te verslaan?

Maak bij het aanvallen van de tegenstander gebruik van de riot shields, die speciaal voor deze gamemode zijn gemaakt. Verschuil je achter een riot shields zodat je niet geraakt wordt of bescherm een teamgenoot met meerdere riot shields zodat jullie het vijandelijke gebied kan infiltreren. Ga er tactisch mee om, want ze kunnen erg behulpzaam zijn!

Tekst

Extreem gun

Willen jullie de beleving nou nog meer uitbreiden? Kies dan voor een pakket met een extreme gun! Bij de extreme guns kun je kiezen tussen een sniper met een lange loop en een semiautomatisch geweer met een kortere loop. Doordat de sniper een langere loop heeft dan een semiautomatisch wapen met een korte loop, kan hij targets die op een verre afstand staan een stuk nauwkeuriger raken. Het semiautomatische geweer heeft een korte loop en is speciaal bestemd voor de mensen die rambo modus gaan en willen infiltreren in vijandig gebeid. Dit wapen schiet namelijk een stuk harder op korte afstanden en is makkelijker om mee te rennen. Voor welk wapen ga jij? Natuurlijk kan er altijd tijdens het spel nog gewisseld worden!

Paintball locaties

Het thema ‘Black Ops Paintball’ kun je spelen in de onderstaande locaties:

* Eindhoven (outdoor)
* Gouda (outdoor)
* Rotterdam (indoor)
* Assen (indoor)
* Nijmegen (outdoor)
* Harderwijk (outdoor)
* Rijkevorsel (indoor)
* Merksplas (indoor)

Lijkt zo een Black Ops paintball uitje jullie nou super gaaf om te doen? Klik dan op deze link en boek jullie Black Ops uitje!


fundustry logo