Vrijgezellenfeest den Bosch

Ben je op zoek naar de leukste opdrachten voor een vrijgezellenfeest in den Bosch? Wij helpen je hier graag bij!  In dit blog artikel staan verschillende opdrachten vol gezellige, gênante en erg grappige momenten. Naast deze opdrachten worden er ook activiteiten benoemd voor een vrijgezellenfeest waarbij de vrijgezel liever niet in de spotlights staat. De activiteiten zijn voor zowel mannen vrijgezellenfeesten als vrouwen vrijgezellenfeesten! Een vrijgezellenfeest in den Bosch organiseren wordt door middel van dit blog artikel een stuk makkelijker.

De volgende onderdelen komen aan bod in dit blog artikel:

 1. Kroegentocht
 2. Crazy 25
 3. Culinaire workshop


Benieuwd wat er nog meer te doen is in den Bosch? Bekijk dan deze pagina !

Kroegentocht

De kroegentocht, de meest voorkomende activiteit tijdens een vrijgezellenfeest. Tijdens de kroegentocht ga je vijf random kroegen bezoeken. Jullie blijven ongeveer één uur bij elke kroeg. Een normale kroegentocht is leuk, maar kan nog veel leuker. Daarom geef ik je een paar opdrachten die je uit kunt voeren tijdens de kroegentocht:

Kroeg 1: Vraag om het meest vieze shotje dat ze hebben.

Kroeg 2: Regel het nummer van de barvrouw of barman.

Kroeg 3: Dans op de bar.

Kroeg 4: At een biertje.

Kroeg 5: Dans met een onbekend persoon.

Vrijgezellenfeest Stock

Wanneer de vrijgezel alle 5 de opdrachten goed heeft uitgevoerd, dan is de kroegentocht geslaagd. Wanneer de vrijgezel de opdrachten niet goed uitgevoerd heeft, dan mogen de vrienden of vriendinnen een opdracht voor de vrijgezel bedenken.

Crazy 25

De Crazy 25 lijkt erg veel op de Crazy 88. In principe zijn ze hetzelfde alleen heeft deze 25 opdrachten i.p.v 88. Het zijn 25 totaal verschillende opdrachten waarbij de meest gênante en grappigste momenten aan bod komen. Wanneer je de vrijgezel alle opdrachten uit laat voeren, dan wordt het gegarandeerd een dag waarbij veel gelachen gaat worden. Wil je dit niet missen? Download hier dan alvast de opdrachten!

 1. Ga op de foto met een vreemde

Spreek iemand aan op straat en vraag of hij of zij met je op de foto wilt. Wie dit is maakt helemaal niks uit. Maak er een gekke foto van.

 1. Verdien geld als straatmuzikant

Hoe? Dat mag je zelf weten. Gebruik bijvoorbeeld een pan als trommel en zing erbij. Je moet minimaal 5 euro verdienen, dan mag je pas stoppen.

Streets 1284394 640

 1. Ren door de stad: Als een paard of in je ondergoed.

Dit is een van de gênante opdrachten, doe dit in een lekker drukke straat. Ren door de straat heen als een paard of in je ondergoed. Wanneer de vrijgezel als een paard door de stad rent dan moet hij of zij in galop het geluid van een paard na doen. Na 100 meter mag de vrijgezel stoppen. Waneer er in ondergoed door de straat wordt gerend dan mag de vrijgezel na 50 meter stoppen.

 1. Bouw een menselijke piramide

Maak een menselijke piramide van 6 personen (3x2x1). Laat een vreemde er een foto maken. Zorg dat je goed blijft staan!

 1. Doe een dansje voor een paar vreemden

Houd een paar mensen aan op straat en vraag of je een dansje voor ze mag doen. Probeer zo serieus mogelijk te blijven, dit maakt het nog grappiger.

 1. Geef een vreemde een kus

Vraag aan een vreemde of je hem of haar een kus mag geven.

 1. Ga op de foto met de politie

Vind een politieman of -vrouw en ga met hem of haar op de foto.

 1. Poseer in de etalage als een paspop

Ga een winkel in en zoek wat kleren uit in jouw maat. Doe deze vervolgens allemaal aan en poseer in de etalage als een echte paspop. Doe dit minimaal 2 minuten.

 1. Verkleed een standbeeld

Koop een paar goedkope kleren of verkleed een standbeeld met je eigen kleren. Laat deze er ook op zitten totdat ze er door iemand anders afgehaald worden.

 1. Geef een random persoon een liefdesverklaring

Vertel iemand dat je eigenlijk al super lang verliefd op diegene bent. Probeer dit zo serieus mogelijk te doen, zodat het lekker ongemakkelijk wordt.

Tic Tac Toe 1777859 640

 1. Ruil een wortel tegen iets anders

Koop een wortel. Ruil deze vervolgens tegen iets anders. Ruil net zo lang door totdat je iets waardevols in handen hebt.

 1. Ga zwemmen

Ik hoop voor de vrijgezel dat het lekker weer is, want hij of zij moet het water in. De sloot, een vijver, een meer, het is helemaal aan de vrijgezel waar hij of zij in springt.

 1. Ruil kleren met een vreemde

Ruil kleren met een vreemde. Het maakt niet uit welk kledingstuk je gaat ruilen. Het wordt achteraf niet terug geruild, dus denk goed na wat je ruilt.

 1. Ga op de foto met een hond

Maak een foto met een hond.

 1. Praat de hele dag met een Italiaans accent

De opdracht die gaat zorgen voor veel vermaak. Praat vanaf deze opdracht met een Italiaans accent.

 1. Probeer gratis eten te scoren

Bij deze opdracht ga je ervoor zorgen dat je zonder geld toch lekker kunt eten. Hoe je dit gaat doen is helemaal aan jou!

 1. Zing een lied met een vreemde

Zing een lied uit volle borst met een vreemde. Welk lied je samen gaat zingen is helemaal aan jullie.

 1. Ga naar een station en pak de eerst volgende trein

Ga naar station Den Bosch en pak de eerst volgende trein. Waar je uitstapt is aan je vrienden of vriendinnen. De opdrachten worden hervat in de volgende stad waar je uitkomt.

 1. Verdien op een of andere manier geld

Verdien geld zonder er om te vragen, je moet er echt wat voor doen. Je zou eventueel je carrière als straatmuzikant weer op kunnen pakken.

 1. Neem een papegaai op je schouder

Ga naar een dierenzaak en neem een papegaai op je schouder. Lukt dit echt totaal niet dan zou je ook een ander dier op je schouder kunnen laten zitten.

 1. Schreeuw midden in het centrum zo hard als je kan

Wat je schreeuwt is helemaal aan jou, maar doe dit wel zo hard als je kan!

 1. Vraag iemand ten huwelijk

Nadat je iemand hebt verteld hoeveel je eigenlijk van hem of haar houdt, ga je op je knieën en vraag je hem of haar ten huwelijk.

 1. Maak een zo lang mogelijke kledingketting

Een van de meest voorkomende opdrachten tijdens een vrijgezellenfeest: de kledingketting. Verzamel zo veel mogelijk kleren en maak hier een zo lang mogelijke ketting van.

24.   Bestel een big mac bij de Burger King

Een erg flauwe opdracht, maar wel erg grappig. Bestel een big mac bij de Burger King.

25.   Laat iemand een snor bij je tekenen

Laat iemand een mooie snor bij de vrijgezel tekenen. Laat hem of haar er een mooi kunstwerk van maken.

Bij de Crazy 25 moet de vrijgezel alle opdrachten succesvol uitvoeren. Wanneer hij of zij dit niet doet dan zitten hier consequenties aan. De vrienden of vriendinnen mogen dan een opdracht verzinnen.

Culinaire workshop

Wanneer de vrijgezel liever niet in de spotlights staat, dan is dit het perfecte vrijgezellenfeest. Jullie gaan met z’n alle koken op een locatie naar keus. Bij de culinaire workshops hebben jullie gegarandeerd een gezellige middag. Jullie hebben de keus uit verschillende kookworkshops.

 

 


fundustry logo