TukTuk rijden

TukTuk rijden

Basis deal

Tuktuk om uit te proberen
 • Deze deal bevat
  • 2 uur Tuktuk tour
  • Enthousiaste gids
  • Heerlijk 3 gangen diner

Diner deal

Meest gekozen pakket
 • Deze deal bevat
  • 2 uur Tuktuk tour
  • Enthousiaste gids
  • Heerlijk 3 gangen diner

Escape to the moon

Wil je liever iets anders?
 • Dit arrangement bevat
  • 2 uur escape to the moon
  • Enthousiaste spelbegeleider
  • Inclusief Ipad
€29,95
BOEK DIRECT!

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
Klm Fan
achmea

Een onvergetelijke ervaring

Dagje uit met je vrienden, familie of je werk? Of een vrijgezellenfeest dat nog ergens gevierd moet worden? TukTuk rijden is geschikt voor iedereen! Het enige wat je nodig hebt is een 21-jarige die in het bezit is van een rijbewijs B om de TukTuk te besturen. Je maakt een prachtige tocht en veel plezier op een voertuig met drie wielen.

Wat is een TukTuk?

Een Tuktuk ook wel toektoek is een veelvoorkomend openbaarvervoermiddel in Aziatische landen met name in Thailand en India. Wanneer je rijdt hoor je ook een toek-toek geluid wat de naam verklaart. De plaats waar de passagiers zitten is overdekt en het voertuig heeft drie wielen. Een tuktuk is bedoeld voor 4 of 6 personen en een bestuurder. Als je een beetje ruim wilt zitten raden wij jou aan om met 4 personen in een tuktuk te gaan. Kom je met een grote groep? Rijden we met meerdere tuktuks gezellig achter elkaar aan!

Bedrijfsuitje?

Voor een leuk gemotoriseerd bedrijfsuitje met een echte Tuktuk ben je bij Fundustry Events aan het goede adres. Jullie worden met zijn allen ontvangen en krijgen dan een kleine maar vooral duidelijke uitleg over het rijden op een Tuktuk. Daarna kun je instappen en is er natuurlijk één iemand die de tuktuk bestuurd. Wanneer jullie ingestapt zijn beginnen we aan een fantastische tocht door een mooie omgeving. Je kunt onderweg natuurlijk lekker veel praten met de personen in jouw tuktuk en elkaar beter leren kennen.


Combineer TukTuk Rijden

Stel je voor, je bent klaar met je rit maar je wilt toch nog iets meer tijd samen? Dat is natuurlijk ook mogelijk bij ons. Je zou na het Tuktuk rijden een citygame kunnen doen of gezamenlijk lunchen. Ook kun je er voor kiezen als je iets later klaar bent om lekker te gaan dineren met zijn allen in een van onze veelbelovende restaurants of met mooi weer barbecueën. Dit wordt allemaal geregeld door Fundustry, lekker makkelijk toch? Natuurlijk zijn er buiten deze drie activiteiten ook nog vele andere opties, alles naar wens!


Het leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder: driften, airsoft, verschillende workshops, paintball, offroad rijden, escape rooms, citygames en nog veel meer!

Met het uitje Tuktuk rijden op verschillende locaties, maken wij ons aanbod weer een beetje mooier. Door onze locaties in Nederland en België is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Tijdens het uitje  is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

 

Waarom kiezen voor ons? Fundustry Adventures heeft veel combinatie mogelijkheden en onze uitjes zijn relatief goedkoop. We ontvangen jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers en houden hier veel positieve reacties aan over. Ook zitten we op vele locaties waardoor we meestal in de buurt zijn!

Vanaf 19,95 boek je al een uitje bij ons. Bij deze uitjes krijg je goede begeleiding en wordt er een groepsfoto gemaakt. Wilt u een van onze uitjes kiezen of meerdere uitjes samenstellen? Vraag dan even een offerte aan ofneem voor verdere vragen contact met ons op

 

 

 

 

Fundustry Adventures Logo