Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Hunger Games
  • Archery Tag
  • Electric Fence
  • Handboeienspel
  • Moerasspel
  • Shooting games
  • Begeleiding + groepsfoto

€ 29,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


Beleef The Hunger Games!

Inhoud Hunger Games

Na ontvangst op onze locatie beginnen we direct met een leuk samenwerkingsspel. Samen met de instructeur ga je richting ons terrein om te beginnen met het moerasspel. Vervolgens is het tijd om iedereen de handboeien om te doen en te beginnen met het handboeienspel. Nu je echt het teamgevoel te pakken hebt starten we met de Electric Fence. Daarna doet iedereen nog mee aan het meest uitdagende spel van de dag, namelijk archery tag! We sluiten de dag af met het competitieve Shooting Games en moerasspel. De dag kan afgesloten worden met een lekker drankje of hapje in onze afgesloten horeca ruimte.

 

Voorbeeldprogramma

15:00 – Ontvangst op onze locatie
15:15 – Handboeienspel
15:45 – Electric Fence
16:15 – Pauze
16:30 – Archery tag
17:00 – Moerasspel
17:15 – Handboeienspel
17:30 –Shooting games
18:00 – Afsluiting aan onze bar

De tijdsduur is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers.


Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 24,95
Borrel snacks
Vanaf 4,95
Buffet
24,95
Drankjes
Vanaf 2,25
Panini
4,95
Lunch
Vanaf 9,95

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met zeven centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!