Prijzen en tijdsduur

2 uur
Vind de Mol Indoor
 • Vind de Mol aan tafel
 • Op Fundustry of Eigen locatie
 • Incl. materialen, begeleiding, groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 24,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Vind de Mol Extra Indoor
 • Vind de Mol aan tafel
 • Op Fundustry of Eigen locatie
 • Incl. materialen, begeleiding, groepsfoto
 • Luxe lunch
 •  
 •  

€ 44,95 p.p.

Boek direct
3 uur
Vind de Mol Ultra Indoor
 • Vind de Mol aan tafel
 • Op Fundustry of Eigen locatie
 • Incl. materialen, begeleiding, groepsfoto
 • 3-gangen diner
 •  
 •  

€ 54,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Een spannend uitje vol met actie en hilariteit!

Ga op zoek tijdens een diner of lunch naar de “Mol”.
Een spannend en raadselachtig spel dat zowel het goede als het slechte in uw groep naar boven haalt. Leer elkaar echt kennen, want niemand is te vertrouwen tijdens dit spel.
Wees dus altijd op je hoede, hou elkaar goed in de gaten, wie voert iets uit, wie vertoont rare trekjes en wie ging opeens weg.
Aan jullie de taak om de “Mol” te ontmaskeren.

Dit spel kan gespeeld worden tijdens een lunch, diner of een borrel. De prijs is exclusief eten en drinken. Boek het spel waar u maar wilt, op een fundustry locatie, in een restaurant naar keuze of een eigen locatie.

Citygame in stad naar keuze of op eigen locatie
Wil je deze citygame spelen in een stad naar keuze of op een eigen locatie? Dat kan! Voor eigen locatie geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per citygame en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam). De kosten voor een stad naar keuze worden bij de reservering aangegeven.

Een citygame kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard zijn er ook genoeg mogelijkheden voor grotere groepen.

Hoe wordt het spel gespeeld:
Een van onze professionele begeleiders ontvangt jullie op een van de afgesproken locaties en begeleidt jullie gedurende het hele spel. De teams worden van tevoren gemaakt.
De spelbegeleider wijst een “Mol” aan, op een manier zodat niemand weet wie het is.

De teams strijden tegen elkaar. Het team met de meeste punten wint, maar de “Mol” probeert de opdrachten te saboteren.
De opdracht van de “Mol” is:
– zoveel mogelijk saboteren
– zoveel mogelijk zorgen dat er geen punten worden gescoord door zijn/haar team
– Zorgen dat het andere team wint
– Zorgen dat hij/zij zelf niet ontmaskerd wordt. Wordt de “Mol” niet ontmaskerd dan gaan de punten naar het team waar de “Mol” bij hoort

De teams hebben als opdracht:
– winnen van het andere team
– Het ontmaskeren van de “Mol” want daar zijn heel veel punten mee te verdienen

Een spannend spel voor tijdens de lunch, een diner of een borrel.

De Lunch bestaat uit:

3 luxe belegde broodjes naar keuze

inclusief melk, jus d orange, koffie of thee.

Het 3-gangen diner bestaat uit:

Vooraf een tapasplank

Als hoofdgerecht keuze uit spareribs, kipkluifjes, kipsaté of quiche (vegetarisch)

Nagerecht keuze uit een koffie compleet of een stukje ijstaart.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
lunch
Lunch
Vanaf 12,50
panini
Panini
5,95

De leukste bedrijfsuitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam,  Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry Events heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo