Vrijgezellenfeest? Vraag elkaar het hemd van het lijf!

Hoe leuk is het om tijdens het vrijgezellenfeest zoveel mogelijk over elkaar te weten te komen? Of om de bruid juist te testen met allerlei vragen over jullie vriendschap en over de bruidegom? Je kunt er alle kanten mee op. En bij mijnvriendenboekje.nl weten ze daar alles van. Wij vroegen hen om hun leukste tips!


Vrijgezellenfeest Tips

Tip 1: Geef de vrijgezel een vriendenboek cadeau

Je kent het vriendenboekje vast nog wel van vroeger met vragen als ‘Wat is je hobby?’ en ‘Wat is je lievelingskleur?’. Maak met alle vriendinnen een boek vol hilarische vragen en lang bewaarde foto’s kan. Geef antwoord op vragen die er echt toe doen, zoals:

  • De leukste outfit voor jouw vrijgezellenfeest:
  • Zo ziet jouw perfecte stripper eruit:
  • Op dit nummer gaan de voetjes van de vloer:
  • De liefde spat er bij jullie vanaf omdat:
  • Hier gaat mijn hart sneller van kloppen:

Dat kan op onze site mijnvriendenboekje.nl. Iedereen vult haar pagina online in waarna er een echt boek van gemaakt wordt, wat ook nog eens helemaal leuk wordt verpakt! Een echt cadeautje voor deze onvergetelijke dag.

Mijn vriendenboekje vrijgezellendag ideeen

Lees hier alles over een vriendenboek voor een vrijgezellenfeest

Tip 2: Bruid en bruidegomquiz

Hoe goed kent de bruid de bruidegom eigenlijk? Daar gaan jullie snel genoeg achter komen met de Bruid en bruidegom quiz! Stel een lijst met korte vragen samen en laat de bruidegom vooraf al deze vragen te beantwoorden waarna je de kennis van de bruid kunt testen op het vrijgezellenfeest. Denk bijvoorbeeld aan vragen als:

  • Mijn guilty pleasure
  • Hier was onze eerste zoen:
  • Mijn lievelingsgerecht:
  • Mijn favoriete nummer:
  • Onze leukste vakantie samen:

Bij veel foute antwoorden mag de bruid uiteraard voor straf een shotje nemen 😉

Tip 3: Vragenvuur

Wie is eigenlijk de beste vriendin van de bruid? Dat testen jullie met een quiz! Stel van te voren een vragenlijst samen met vragen over de bruid die iedereen apart invult. Dit kan je tijdens het vrijgezellenfeest doen of voorafgaand hieraan. Vervolgens stellen jullie de prangende vragen aan de vrijgezel waaruit zal blijken wie van de vriendinnen de meeste vragen goed heeft en dus die dag als beste vriendin van de bruid benoemd wordt!

We hopen jou als ceremoniemeester hiermee weer een beetje op weg te hebben geholpen!

Geschreven door: het team van mijnvriendenboekje.nl


Vrijgezellenfeesten

Vrijgezellenfeest vieren op locatie

Wil je een vrijgezellenfeest vieren in een grote stad? Dan kun je terecht op onze volgende pagina’s:


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo