Prijzen en tijdsduur

4 uur
Bachelor Basic

€ 54,95 p.p.

Boek direct
5 uur
Bachelor Extra

€ 64,95 p.p.

Boek direct
5 uur
Bachelor Deluxe

€ 79,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
achmea
klm

Vrijgezellenuitje speciaal voor Vrouwen!

Vrijgezellenuitje speciaal voor vrouwen. Met je vriendinnen nog één keer de vrijheid vieren! Genieten met elkaar, van leuke activiteiten en van heerlijke workshops. Ook leuk voor stoere vrouwen! Het uitje bevat gemotoriseerde activiteiten voor de dames die het echte werk aandurven. Natuurlijk is het ook heerlijk om even bij te kletsen aan tafel. Alles is mogelijk. Staat jouw ideale combinatie voor een vrijgezellenfeest hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Dan maken we je uitje helemaal op maat. Ook is het mogelijk om een BBQ of drankpakket erbij te kiezen!

Deze activiteiten zijn alleen te doen in Harderwijk en Nijmegen. De Solex Tour kan met maximaal 12 personen tegelijk worden gedaan, maar er kan ook afwisselend/roulerend gereden worden. Let op: voor de Solex activiteit wordt van iedere deelnemer minimaal een AM rijbewijs gevraagd (bij een B-rijbewijs krijg je deze erbij). Nog niet in het bezit van het juiste rijbewijs, neem dan contact op voor de mogelijkheden van een elektrische fiets om mee te rijden met de groep.

Women only!

Houten Huisjes – 2 uur
Maak de mooiste creaties van hout. Een houten huisje kun je gebruiken als decoratie, naambordje, boodschappenlijstje, kaarsenhouder, wat je maar wilt. Het begint met zagen en schuren en vervolgens decoreren met verf en andere versiersels. Laat je creativiteit gaan en maak bijvoorbeeld het meest originele bedankje of huwelijkscadeau! Keuze genoeg uit kleuren, plakkers, behangetjes, veertjes en nog veel meer.

Sushi Workshop – 3 uur (waarvan 1 uur aan tafel)
Met je vriendinnen even samen de keuken in en ontspannen in Japanse sferen. De lekkerste sushi maak je natuurlijk zelf. Ga aan de slag met zeewier, rijst en vulling en rol je eigen creaties tot een heerlijk hapje. Nadat je samen aan het werk bent geweest kunnen jullie aan tafel om alles te proeven. Zo heb je ook rustig de tijd om even bij te kletsen. Liever mee naar huis nemen, ook dat is geen probleem.

Solex Tour – 2 uur
Op een solex trek je de omgeving in richting de grote stad. Onderweg speel je een game die je zelf kunt uitkiezen. Ga je voor The Phone waarbij je de opdrachten onderweg doorgebeld krijgt of ga je op zoek naar de moordenaar in de CSI game? Of toch liever het bekende Vind de Mol op een Solex. Ieder spel heeft zijn eigen opdrachten en zijn voor iedereen goed op te lossen. Vergeet onderweg ook niet te genieten van de prachtige natuur waar je doorheen hobbelt.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je vrijgezellenfeest compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je bedrijfsuitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste bedrijfsuitjes vind je bij Fundustry!

Een bedrijfsuitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle bedrijfsuitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende uitjes als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om het bedrijfsuitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De bedrijfsuitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze bedrijfsuitjes of vraag een offerte aan om zelf een bedrijfsuitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo