Walking dinner

Walking Dinner

4 uur
    • Enthousiaste gids
    • 3 populaire restaurants
    • Heerlijk 3-gangen diner
€59,50

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Stadswandeling en Diner

Programma

Onze gids en jij spreken af op een centrale plek in de stad. Deze plek zal ook het startpunt zijn van de walking dinner tour. Met de walking dinner tour beleven jullie dit unieke arrangement door heerlijk te dineren en te wandelen in een stad naar jouw keuze. Het voor-, hoofd-, en nagerecht zal ieder in een ander restaurant in de stad zijn. Natuurlijk hebben we de beste en lekkerste restaurants uitgekozen voor iedere gang. Laat je verassen en verwennen door de unieke smaken van de stad. Tussen de gangen door wordt er gewandeld, door de gezellige en mooiste straten. Samen met je vrienden, familie of collega’s en de enthousiaste gids.

Onze gids gaat jullie alles vertellen over de stad. De geschiedenis, de architectuur, de feiten en nieuwste en leukste weetjes. Tussen iedere gang door, ga je een stukje bezoeken van de stad. Tussendoor wordt er heerlijk gegeten, gelachen en gekletst. De route eindigt na het dessert.


Walking Dinner Combineren

De walking dinner is de ideale aanvulling aan jullie avondprogramma voor een dagje uit! Ontdek samen een prachtige stad naar jullie eigen keuze. De walking dinner is ook heel leuk om te boeken in combinatie met een uitje, workshop of andere activiteit. Bel gerust even om de mogelijkheden te bespreken want bij Fundustry Adventures is bijna alles mogelijk om van jou uitje, een ultieme beleving te maken.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo