Wat is teambuilding?

Daarom Fundustry!!!

 • 30+ coronaproof uitjes
 • Breed aanbod in 1,5m uitjes
 • Extra hygiëne maatregelen
 • Ruime outdoor locaties met
  tientallen meters per bezoeker
 • Altijd kosteloos verplaatsen

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Wat zijn teambuilding activiteiten?

Teambuilding activiteiten kunnen uiteenlopen van een kort spel tot een teambuilding uitje. Een spel is bevorderlijk voor de werklust en samenwerking binnen het team. De mensen willen een spel graag winnen en kunnen dit bereiken door goed samen te werken. Een teambuilding uitje is een activiteit waar de groep heen gaat. Een potje paintballen zou een goed voorbeeld kunnen zijn voor een teambuilding uitje. Een activiteit waar plezier onderdeel is van de teambuilding maakt de sfeer optimaal.

 

Wie gaan mee op teambuilding?

Het idee van teambuilding is een groep mensen dichter bij elkaar laten staan. Het is daarom belangrijk de volledige groep mee te nemen naar de activiteit. Als niemand achterblijft zorgt het ervoor dat de groep één geheel wordt. Zorg er daarom voor dat de volledige groep beschikbaar is voor de activiteit. Erg belangrijk is dat niemand zich buitengesloten voelt, dit kan voorkomen worden door het aantal mensen te laten kloppen als er duo’s gemaakt moeten worden of dat de groep wordt opgesplitst in 2 groepen zodat niemand achterblijft.

 

Hoe kies je een teambuilding activiteit?

Een teambuilding activiteit is volledig te bepalen door de groep. Een idee is om mensen mee te laten beslissen zodat verschillende teambuilding ideeën naar voren komen en zo de leukste uitgekozen wordt voor iedereen. Wat dacht je ervan om 2 teams tegen elkaar te laten strijden in een Expeditie Robinson spel of te ontsnappen uit een escaperoom? Zorg er wel voor dat iedereen beschikbaar is op de dag dat de activiteit gepland staat. Voor een bedrijf is het makkelijker een teambuilding activiteit doordeweeks te plannen terwijl het voor een voetbalteam beter uitkomt in het weekend.

 

Tips om een teambuilding activiteit te plannen:

 1. Zorg ervoor dat iedereen beschikbaar is
 2. Bepaal de activiteit samen met de groep
 3. Zorg dat de activiteit samenwerking bevat
 4. Maak er met de groep een gezellige dag van

 

Een teambuilding activiteit moet samenwerking stimuleren maar bovendien ook het plezier binnen het team. Wat je ook als activiteit gaat doen, zorg voor een goede sfeer en heb plezier met de groep mensen die je wilt samenbrengen. Bekijk ook eens onze infographic over teambuilding.

 


Geïnteresseerd in meer informatie over bedrijfsuitjes?

Meld je aan voor onze speciale Bedrijfsuitjes Nieuwsbrief!


Fundustry Adventures Logo