Aboriginal Painting

Aboriginal Painting

Echte Dot Painting!
  • Workshop Aboriginal Painting
€34,95
Boek direct

Fundustry Deal XXL

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Workshop Aboriginal Painting
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Workshop Aboriginal Painting
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Intratuin
Douglas
Verkade

Dot Painting Workshop

Ga ‘Down Under’ met de aboriginal dot painting workshop! Waan je in het warme Australië en ontspan volledig tijdens deze workshop. Het zetten van stippen met verf heeft een rustgevende werking. In het resultaat kun je diverse patronen verwerken die je mooi vindt, of die je op de voorbeelden hebt gezien. Een workshop waar je niet alleen met penselen werkt, maar ook met stokjes, wattenstaafjes en naaldjes. Zo maak je verschillende maten stippen op je kunstwerk.

De begeleider zal meer vertellen over de oorsprong en het ontstaan van deze specifieke kunstvorm. De aboriginals schilderde niet alleen op canvasdoeken, ook het servies en hun bekende blaasinstrument de didgeridoo konden het niet ontgelden. Overal kwamen kleurrijke dot paintings op terug.

Aboriginal Painting

Dot painting voor beginners

Deze workshop is voor beginners, vandaar dat de focus ligt op het stippen van een canvas doek. Zo maak je een aboriginal painting om thuis aan de muur te kunnen hangen. Raak je wat meer ervaren met aboriginal dot painting, dan is het aan te raden om eens servies te beschilderen met dots. Een enorme hype, maar wel pittiger dan een plat doek. De effecten en het resultaat zijn helemaal aan jou!

Schilder workshop vrijgezellenfeest

Samen een middagje schilderen als afscheid van een vrijgezel? Tijdens de aboriginal dot painting workshop kun je ontspannen en gezellig samen aan de slag. Ieder maakt zijn eigen kunstwerk en laat daarin patronen en bewegingen terug komen die verwijzen naar het warme Australië. Op zoek naar een leuk cadeau of een kleine hint voor het vrijgezellenfeest? Denk dan eens aan een dot painting kit voor de vrijgezel. Zo kan er thuis nog even doorgestipt worden bij interesse. Een gezellige middag om samen met vrienden of vriendinnen een creatieve kant te ontdekken.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt. Tijdens de workshop heeft ieder een eigen zit/staplek met voldoende ruimte om zich heen om de creativiteit los te laten.


Boek Aboriginal Painting


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Antwerpen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo