Aboriginal Painting

Echte Dot Painting!
  • Workshop Aboriginal Painting
€34,95
Boek direct

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Aboriginal Painting
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu
€74,95

Fundustry TOP Deal

Compleet pakket!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Aboriginal Painting
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu incl. onbeperkt drinken
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Uniek Schilderij

De Australische Aboriginals schilderen met stippen, ook wel Dot Painting genoemd. De schildertechniek werd gebruikt om een verhaal te vertellen. De Aboriginals schilderde voornamelijk op rotsen en boomschors, maar tegenwoordig zien we deze techniek steeds vaker terug op het doek.

Met deze workshop ga je schilderen zoals de Aboriginals. Je schildert met stokjes en satéprikkers. Kies een kleurencombinatie en stijl die aansluit bij je wensen. Maak een schilderij voor jezelf of maak samen met collega’s of vrienden een gezamenlijk schilderij.

Kies vooraf uit een van onze opties:

– Maak een eigen schilderij op doek van 20 centimeter bij 20 centimeter.

– Maak samen een schilderij op één groot doek

– Op een groter doek schilderen? Geef dit aan bij je boeking en schilder een persoonlijk schilderij van 30 centimeter bij 40 centimeter.

Workshop op eigen locatie

Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Voor eventuele prijzen kun je terecht bij ‘Boek direct’.

Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.

Combineer dit geweldig uitje met een heerlijk menu!


Boek Aboriginal Painting

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Antwerpen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart