Dikke Dames Schilderen

Dikke Dames Schilderen

Maak de mooiste creaties!
  • Workshop Dikke Dames Schilderen
€34,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Workshop Dikke Dames Schilderen
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Workshop Dikke Dames Schilderen
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Intratuin
Douglas
Verkade

Dikke Dames Schilder Workshop

Tijdens de workshop Dikke Dames schilderen, schilder je de welbekende Dikke Dames. Deze Dikke Dames houden erg van gezelligheid. Dit is dan ook vrijwel altijd te zien op de verschillende schilderijen. Naast gezelligheid en het goede leven is er nog iets typisch aan de Dikke Dames schilderijen. Je ziet bijna niks van het gezicht of gezichtsuitdrukking, met de andere attributen en de verschillende kleuren verf druk je dus alle expressie uit.

Dikke Dames

Schilder de dames met een feestjurk aan, een wijntje in de hand of op de fiets richting het strand. Je maakt een schets op papier en zet deze daarna op een canvas schildersdoek. Leuk om thuis in de kamer of op de wc op te hangen. Net waar het schilderij goed tot zijn recht komt. Extra aan deze creatieve schilder workshop is dat je de prent van de Dikke Dames ook op een boord- of serveerplank gaat zetten. Zo kun je de Dikke Dames en je schilderkunsten aan al je bezoek tonen. Maak er vooral iets gezelligs van.

Creatieve workshop voor iedereen

Gezelligheid staat voorop bij deze workshop. Het schilderen van de Dikke Dames is daarom erg leuk om te doen tijdens bijvoorbeeld een vrienden- of vriendinnendag of vrijgezellenfeest. De begeleider vertelt je meer over de speciale tekentechnieken van onze vriendinnen en laat je vervolgens zelf aan de slag gaan met diverse kleuren verf op verschillende ondergronden.

Schilderen

Er wordt met acryl verf geschilderd, houdt er rekening mee dat dit niet altijd uit je kleren gaat tijdens het wassen. Het wordt dan ook aangeraden om niet je nieuwste kleren aan te doen tijdens deze creatieve workshop.


Boek Dikke Dames Schilderen


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt! De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo