Dikke Dames Schilderen

Maak de mooiste creaties!
  • Workshop Dikke Dames Schilderen
€34,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Workshop Dikke Dames Schilderen
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Workshop Dikke Dames Schilderen
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Dikke Dames Schilderen

Tijdens de workshop Dikke Dames schilderen, schilder je de welbekende Dikke Dames. Deze Dikke Dames houden erg van gezelligheid. Dit is dan ook vrijwel altijd te zien op de verschillende schilderijen. Op een schildersdoek van 30x40cm schilder je met Acryl verf je eigen versie van de Dikke Dames. Nadat er is geoefend op het schildersdoek, is het mogelijk om het nog een keer te schilderen op een houten brood- of serveerplank.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de Dikke Dames te schilderen met een wijntje in hun hand. Zoals eerder gezegd houden de Dikke Dames erg van gezelligheid, probeer dit terug te laten komen in het schilderij. Dit maakt het extra leuk.

Voor wie?

Gezelligheid staat voorop bij deze workshop. Het schilderen van de Dikke Dames is daarom erg leuk om te doen tijdens bijvoorbeeld een vrienden- of vriendinnendag of vrijgezellenfeest. Deze workshop wordt professioneel begeleid door iemand die al regelmatig een Dikke Dames schilderij gemaakt heeft. Hij of zij biedt de hulp wanneer daarom gevraagd wordt.

Verf

Het is niet mogelijk om de verf uit de kleren te wassen. Iedereen krijgt een schort om. Zo is het al een stuk lastiger om te morsen op je kleding. Wel raden we het aan om oude kleren aan te doen. De verf waarmee gewerkt wordt, krijgt na een tijdje een soort plastic laagje aan de bovenkant. Dit laagje maakt het onmogelijk om de verf nog uit te wassen.


Boek Dikke Dames SchilderenIs je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt! De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart