Foute Kerst Trui

Toffe Kerst Gadget!
  • Workshop Foute Kerst Trui
€34,95
Boek direct

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Foute Kerst Trui
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu
€74,95

Fundustry TOP Deal

Compleet pakket!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Foute Kerst Trui
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu incl. onbeperkt drinken
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Foute Kerst Trui

De gezelligste tijd van het jaar vier je samen. Maak deze bijzondere tijd nog leuker met hilarische kerst truien. Met een gezellige workshop maakt iedereen zijn eigen unieke kerst trui. Naai de gekste versieringen aan jouw trui of schilder iets leuks. Alles is mogelijk op de leuke locaties van Fundusrty Events. Natuurlijk kunnen we ook jouw kant op komen zodat je de truien lekker op een eigen locatie in elkaar kunt knutselen. Hang de kerstballen letterlijk aan je trui of maak er een heus kunstwerk van!

Combineer het met een activiteit

De workshop Foute kerst trui is erg makkelijk te combineren met een andere activiteit. Ga bijvoorbeeld met al je collega’s een hilarische kerst trui maken voor een bedrijfsfeestje dat daarop volgt. De dresscode is dan direct bekend. Er zijn talloze mogelijkheden bij Fundustry Events om een activiteit te combineren met het Foute Kerst Trui maken!

Inhoud Workshop

Tijdens deze workshop krijgt iedereen een rode sweatertrui. De truien zijn beschikbaar in de maten M, L en XL. Graag van tevoren de maten doorgeven, zodat wij de truien al klaar kunnen leggen. Je gaat aan de slag met textielverf, kerst applicaties en versieringen. Deze worden op de trui genaaid (met de hand, naald en draad) zodat alles bevestigd blijft. Iedereen maakt zijn eigen unieke exemplaar. Met de textielverf kun je teksten en iconen schilderen om een unieke foute kersttrui te maken.


Boek Workshop Kerst Trui

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart