Kerstborrel inclusief workshop foute kersttrui maken

Kerstborrel incl. workshop kersttrui maken

Je eigen foute kersttrui
  • Maak je eigen foute kersttrui
  • 3 Drankjes per persoon
  • Diverse hapjes
  • Kerstmuziek en gezelligheid
€49,95
Boek direct

Fundustry Deal XXL

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Workshop Foute Kersttrui
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Workshop Foute Kersttrui
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Workshop foute kersttrui

Zelf een foute kersttrui maken kan met deze gezellige kerstworkshop. De kerstmuziek staat al aan en de warme chocomel is gezet. Met allemaal een dikke wintertrui en kerstversieringen kun je aan de slag. Maak zelf een foute kersttrui met kerstballen, lampjes, foute kerst teksten of vrolijke kerstafbeeldingen. Perfect voor foute kersttruiendag.

Foute kersttruiendag

De laatste jaren is het steeds populairder geworden, de nationale foute kersttruiendag. Op je werk of thuis op de bank ongegeneerd een foute kersttrui dragen. Speciale foute kersttruienborrels worden georganiseerd om elkaar te tonen welke verschrikkelijke printen je hebt kunnen vinden online. Iedereen wilt daarin fout en uniek zijn, dan kun je het beste zelf maar je foute kerst trui maken tijdens een gezellige kerstworkshop, dubbel zoveel kerstpret!

Foute kersttrui maken

Tijdens deze gezellige kerstworkshop krijgt iedereen een warme trui in zijn/haar maat. Dit is de basis voor je foute kerst trui. Er zijn dames en heren truien beschikbaar, geef van te voren je voorkeur en maat door. Met een kale trui in het rood of groen begint de creativiteit al te borrelen. Maak gebruik van alle versiersels en laat de kerstgedachte door de ruimte gaan.

Versier je foute kerst trui met kerstballen, slingers, lampjes of blinkende sterren en verkleed jezelf vervolgens als een soort kerstboom. Je foute kerst trui kun je ook bedekken met prints van rendieren, kerstmannen, ijsberen of pinguïns. Daarvoor is vilt aanwezig dat met een lijmpistool op de trui bevestigd kan worden. Heb je echt (nog) geen zin in kerst, maar moest je mee naar deze workshop? Bedenk een leuke (sarcastische) kerst tekst om op je trui te borduren. Ideetje: Ho – Ho – Hoop dat er wijn is! ?

Foute Kerst Trui

Foute kerst trui bedrijfsuitje

Maak deze kerstworkshop compleet door hem te combineren met een foute kersttruienborrel. Eerst met je collega’s aan de slag en direct daarna omkleden en borrelen met z’n allen. Een leuke afsluiter van een jaar waarin hard gewerkt is.

Een bedrijfsuitje dat voor iedereen leuk is, een creatieve en ontspannen kant voor al je personeel. En een resultaat om mee naar huis te nemen voor de volgende foute kersttruiendag. Een hilarische middag gegarandeerd voor een perfect bedrijfsuitje.


Boek Workshop Kerst Trui


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo