Ibiza Hoed

Workshop Ibiza Hoed

Zomerse Accessoire!
  • Workshop Ibiza Hoed
€34,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Workshop Ibiza Hoed
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Workshop Ibiza Hoed
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Ibiza strand hoed

Als basis krijg je een rieten strand hoed en dan begint de workshop. Pimp je ibiza hoed totdat jij ermee over straat durft. Bevestig kunstbloemen en strikjes, schilder patronen op de rand of hang franjes aan de hoed. Alles om er ibiza waardig uit te zien. Tijdens de workshop ibiza hoed maken krijg je alle materialen tot je beschikking om er een draagbaar zomerse accessoire van te maken.

Workshop Ibiza Hoed

Rieten Ibiza hoed

Een strand hoed is vaak gevlochten stro of riet. Natuurlijke materialen die een bohemian uitstraling hebben. Omdat een kale hoed maar saai is, pimp je hem tot in de puntjes van ibiza style. Ga aan de slag en maak een mooie ibiza dames hoed. Liever een stoere uitstraling of een hoed om cadeau te geven? Rieten ibiza hoeden zijn ook bij mannen erg populair. Een strand hoed is namelijk zeer praktisch als zonbescherming voor je gezicht en nek.

Wil je het resultaat van deze creatieve workshop dragen? Combineer het dan eens met de ibiza armbandjes of ibiza tas die je ook zelf kunt pimpen. Misschien kun je wel een match maken en kun je volledig in ibiza style het strand bezoeken komende zomer.

Workshop vrijgezellenfeest

Een laatste dagje op stap met alles dames voordat de bruid het ja-woord gaat geven. Doe een gezellige workshop tijdens je vrijgezellenfeest en ga met een prachtig resultaat naar huis. Een creatieve workshop werkt ontspannen en is leuk om te doen, omdat er genoeg tijd is om te kletsen met elkaar. Deel je ideeën en creativiteit tijdens de workshop en haal het beste uit jezelf.

Een creatieve workshop is perfect te combineren met een cocktail workshop, erg leuk tijdens een vrijgezellenfeest. Creatief en lekker iets drinken, twee vliegen in één klap. Denk wel na over de volgorde waarin je deze workshops doet. Ga je helemaal wild tijdens je vrijgezellenfeest? Kies dan voor een schilder workshop Pimp je Willy, speciaal voor vrouwen 18+!


Workshop Ibiza Hoed Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo