Aanschuif Ring

Zilver Workshop
  • Workshop Aanschuif Ring
€44,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Workshop Aanschuif Ring
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Workshop Aanschuif Ring
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Maak je eigen aanschuif ring!

Drie aanschuif ringen tijdens één workshop!
Tijdens de drie uur durende workshop worden drie aanschuif ringen gemaakt. Deze ringen kan men achter elkaar dragen of om verschillende vingers.

Je kan er voor kiezen om verschillende modellen te gebruiken: rond, vierkant, halfrond of parelvorm. de dikte van de ring is 2mm.

Voor de afwerking van de ringen kan je er voor kiezen om hoogglans, mat of ijs te gebruiken. Het is ook mogelijk om deze afwerkingen te combineren.

Om een indruk te geven hoe je je zilveren ring tijdens de workshop ontwerpt een smeedt, zijn de stappen hieronder in het kort beschreven.

De stappen die genomen worden tijdens de workshop zijn als volgt:

1. Het bepalen van je ringmaat (alle maten mogelijk)
2. Keuze maken van het zilver voor de drie ringen (rond, vierkant, halfrond of parelvorm)
3. De maat op het zilver aftekenen en knippen/ zagen
4. Het zilver rond buigen en solderen
5. De ringen rondslaan met behulp van de hamer op de tribulet
6. Eventuele afwerking aanbrengen: hoogglans, mat en/of een combinatie hiervan
7. Afwerken en de ring polijsten

De volledige uitleg wordt door een begeleider gegeven tijdens de workshop.

Moeite met het verzinnen van een leuk ontwerp? Geen probleem, er zijn diverse voorbeelden die je inspireren tot een mooie ring.

Onder vakkundige workshopbegeleiding word je vanaf het begin tot eind, het smeden, solderen, afwerken en polijsten geleerd.

Wil je een extra ring maken? Dat kan!
Tijdens de workshop is er de mogelijkheid om extra zilver aan te schaffen:
+ Euro 10,00 per zilveren ring

Workshop op eigen locatie

Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Voor eventuele prijzen kun je terecht bij ‘Boek direct’. Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.

Combineer dit geweldig uitje met een heerlijk menu!


Aanschuif Ring Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart