Zilveren Armband Tekst

Zilveren Armband Tekst

Uniek Sieraad!
  • Workshop Zilveren Armband Tekst
€44,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Workshop Zilveren Armband Tekst
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie/Prosecco met Muffin
  • Workshop Zilveren Armband Tekst
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Zilveren Armband Tekst maken

Een zilveren armband maak je met zilveren bedeltjes. Niet de hele armband is van zilver. Op de bedeltjes kun je verschillende teksten of figuurtjes stempelen. Alle bedeltjes moeten afzonderlijk in een vorm geknipt en gevijld worden. Er is dus meer keuze, maar ook meer werk in het bewerken van het zilver. Het bestempelen van de hangertjes geeft een persoonlijk tintje aan de armband.

De stukjes zilver die je krijgt kun je in verschillende vormen knippen. Rond, vierkant, driehoek of voor de hele creatieve onder ons misschien wel een parapluutje. De zijkanten moeten glad gevijld worden zodat het armbandje nergens achter blijft haken. Een precies werkje wat een prachtig resultaat geeft.

Zilver Workshop

Voor het bestempelen krijg je alle letters, cijfers en heel veel figuurtjes tot je beschikking. Met een hamer sla je de stempels in het zilver. Omdat zilver een zacht edelmetaal is, zie je al snel resultaat. Ga voor de naam van je geliefde met een hartje erbij, of de datum van je huwelijk met een ringetje. Een herinnering aan je lieve hondje kan natuurlijk ook met naam en een hondenpootje. Alle opties zijn mogelijk, zolang het maar op je zilveren hangertje past.

Zijn je hangertjes klaar om aan de armband te gaan? Eerst nog even polijsten en mooi oppoetsen. Zo heb je glimmende bedeltjes aan je zilveren armband. De bandjes zijn van zwart leer en worden op maat gemaakt. Wil je alle hangertjes aan één armbandje of hang je ze los van elkaar? Hoe dan ook, draag je armbandjes met trots wat het is pure ambacht om zilveren hangertjes voor aan een armband te maken. Je krijgt ook een bewaardoosje en poetsdoekje mee naar huis om je zilveren armband glanzend te houden.

Zilver workshop

Ben je niet zo van een zilveren armband, maar wil je wel een zilver workshop volgen? Probeer dan eens een zilveren ring met tekst te maken, of bewerk een zilveren hangertje voor aan een ketting naar jouw persoonlijke stijl. Twee leuke edelsmeden workshops die je met een groep vriendinnen of collega’s uitstekend kunt doen tijdens een dagje uit.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt. Tijdens de workshop heeft ieder een eigen zit/staplek met voldoende ruimte om zich heen om de creativiteit los te laten.


Zilveren Armband Tekst Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo