Zilveren Armband Tekst

Uniek Sieraad!
  • Workshop Zilveren Armband Tekst
€44,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Workshop Zilveren Armband Tekst
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Workshop Zilveren Armband Tekst
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€74,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Maak je eigen zilveren armband met tekst

Maak je armband persoonlijk door de vele tekst bedels!

Tijdens deze drie uur durende workshop ga je armbandjes maken met verschillende bedeltjes. Deze bedeltjes kan je zelf ontwerpen door er bijvoorbeeld een naam, jaartal of woord etc. op te zetten.

De zelf ontworpen tekst wordt met een metaalstempel en/of hamer in het zilver geslagen. Voor de afwerking van deze bedels kan je kiezen uit glans, mat of ijs.

Tijdens deze workshop worden er drie bedels gemaakt per deelnemer, namelijk:

– Twee zilveren bedels van 14 mm (rondjes of hartjes)
– Een zilveren bedel van Swarovski (diverse kleuren en vormen)

Je kan er ook voor kiezen om een gemaakte bedel weg te geven aan bijvoorbeeld de gene die het uitje organiseert vanwege een bijzondere reden. Zo heeft de persoon een aandenken aan een leuke dag én aan jou!

Wil je meer bedels maken? Dat kan tegen een meerprijs!

Workshop op eigen locatie
Deze workshop is ook op eigen locatie te boeken, hiervoor geldt een toeslag per persoon en kilometervergoeding. Informeer bij onze collega’s van klantenservice naar de mogelijkheden.
Een workshop kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.
Deze workshop is ook leuk te combineren met een 3 gangen diner.


Zilveren Armband Tekst Boeken


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart