Zilveren Ketting Tekst

Zilveren Ketting Tekst

Uniek Sieraad
  • Workshop Zilveren Ketting Tekst
€44,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Workshop Zilveren Ketting Tekst
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Workshop Zilveren Ketting Tekst
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Zilveren Ketting Tekst maken

Een zilveren ketting met tekst maak je op een andere manier dan een zilveren ring met tekst. Je hebt iets meer ruimte om je boodschap kwijt te kunnen, maar je zult het zilver meer moeten bewerken om het de perfecte uitstraling te geven waar je naar op zoek bent. Niet de hele ketting is van zilver, alleen het hangertje dat je kunt bestempelen.

Iedereen krijgt een stukje zilver om te bewerken. Je kunt dit in elke gewenste vorm knippen, bijvoorbeeld een hartje, puzzelstukje, sterretje of gewoon rond. De zijkant van het zilver moet gevijld en geschuurd worden totdat het glad aanvoelt. Zo weet je zeker dat het niet in je kleren blijft haken als je de ketting draagt.

Voor het bestempelen krijg je alle letters, cijfers en heel veel figuurtjes tot je beschikking. Met een hamer sla je de stempels in het zilver. Omdat zilver een zacht edelmetaal is, zie je al snel resultaat. Ga voor de naam van je geliefde met een hartje erbij, of de datum van je huwelijk met een ringetje. Een herinnering aan je lieve hondje kan natuurlijk ook met naam en een hondenpootje. Alle opties zijn mogelijk, zolang het maar op je zilveren hangertje past.

zilveren ring

Is het zilveren hangertje helemaal klaar? Dan wordt hij nog afgewerkt en gepolijst, zo krijgt het een glanzende uitstraling voor aan de ketting. De kettinkjes zijn van zwart leer en worden op maat gemaakt per persoon. Zo kun je zelf bepalen op welke lengte je hangertje om je nek hangt. Helemaal af? Draag je ketting direct met trots, of bewaar hem in het doosje dat je meekrijgt. Een uniek sieraad om thuis te laten zien.

Zilver workshop

Ben je niet zo van een zilveren ketting, maar wil je wel een zilver workshop volgen? Probeer dan eens een zilveren ring met tekst te maken, of bewerk een zilveren armband naar jouw persoonlijke stijl. Twee leuke edelsmeden workshops die je met een groep vriendinnen of collega’s uitstekend kunt doen tijdens een dagje uit.

Onze coronaproof locaties

Op al onze locaties is de aankomst van groepen volledig afgestemd op de capaciteit van het gebouw. De tafels zijn extra ruim opgezet en de toiletten hebben een speciale wachtrij en worden extra vaak schoongemaakt. Tijdens de workshop heeft ieder een eigen zit/staplek met voldoende ruimte om zich heen om de creativiteit los te laten. 


Zilveren Ketting Tekst Boeken


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo