Prijzen en tijdsduur

2 uur
Dubbele ketting Basis
 • Ketting met 3 lagen
 • Inclusief materialen
 • Begeleiding + Groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 54,95 p.p.

Boek direct
2 uur
Dubbele ketting Extra
 • Ketting met 3 lagen
 • Foodplank
 • Inclusief materialen
 • Begeleiding + Groepsfoto
 •  
 •  

€ 64,95 p.p.

Boek direct
4 uur
Dubbele ketting Uitgebreid

€ 99,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


Drie zilveren kettingen in één!

Tijdens deze workshop maak je 3 kettingen met een verschillende lengte. Ze zijn te dragen als 1 unieke ketting doordat er maar één sluiting aan de achterkant zit. Een unieke sieraden maken workshop met een prachtig resultaat.

Deze ketting is volledig gemaakt van zilver en bestaat uit een choker met een bedeltje eraan. Eventueel kan hier een letter of initialen in geslagen worden. De middelste ketting wordt een tekstbordje, hier kun je een naam, datum of korte tekst in slaan. Aan de derde en langste ketting komt weer een bedeltje naar keuze. Er zijn diverse vormen bedeltjes om uit te kiezen; rond, sterretje, hartje of bloemetje. Laat je inspireren door je begeleider, de voorbeelden of bedenk zelf leuke teksten/spreuken om te gebruiken!

De teksten of initialen worden met letterstempels in het zilver geslagen. Zo creëer je een uniek en persoonlijk sieraad, voor jezelf of voor een ander.  Samen met de begeleider maak je de bedels vast aan de kettingen en pas je er vervolgens een sluiting aan op de juiste maat.

Workshop op eigen locatie

Deze workshop op eigen locatie houden is ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €5,- per persoon. Daarbij rekenen we een starttarief van €25,- per workshop en een vergoeding van €1,10 per km (gerekend vanuit onze vestiging in Rotterdam).

Het foodplankje bestaat uit:
– Kaas plankje
– Vlees plankje
– Divers luxe brood
– Olijven
– Diverse smeersels
Inhoud van het plankje kan wisselen, afhankelijk van het aanwezige assortiment.

Een workshop sieraden maken kun je al doen met een klein gezelschap vrienden of familie. Uiteraard hebben we ook genoeg plek voor grotere groepen.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Panini
5,95
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!