• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Horeca

De Origineelste Vrijgezellenfeest Activiteiten

Een vrijgezellenfeest moet uniek, speciaal en natuurlijk onvergetelijk zijn en daar willen wij bij Fundustry Adventures jullie graag bij helpen! Om ervoor te zorgen dat jullie jullie vrijgezellenfeest nooit meet zullen vergeten hebben wij een top 5 gemaakt van de leukste en origineelste activiteiten voor tijdens jullie vrijgezellenfeest! Na het lezen van dit blogartikel, wordt jullie vrijgezellenfeest ongetwijfeld een top feest!

Vrijgezellenfeest activiteiten

Hieronder vinden jullie de top 5 origineelste vrijgezellenfeest activiteiten bij Fundustry Adventures!

1. Survival Games
2. De slechtste chauffeur van Nederland
3. Termination Tournament
4. Whiskey en bier proeverij
5. Keuze games

Tekst 3

1. Survival Games

Houden jullie wel van een uitdagen en zijn jullie dol op survivallen? Dan zijn de ‘Survival Games’ echt iets voor jullie! Tijdens de Survival Games gaan jullie 3 verschillende en survival gerelateerde activiteiten doen! Jullie beginnen met het fantastische ‘Expeditie Robinson’ spel, wie kent het niet! Tijdens deze activiteit gaan jullie verschillende behendigheid proeven uitvoeren die vergelijkbaar zijn met die uit het echte spel! Vervolgens gaan jullie nog een keer jullie behendigheid en balans op de proef stellen tijdens de activiteit ‘Electric Fence’. Manoeuvreer je door een wirwar aan touwen en zorg dat je er geen raakt! Lukt het jullie om aan het einde van het parcour te komen zonder een touw aangeraakt te hebben? Na deze zenuwslopende activiteit, gaan jullie nog een heerlijk actief potje ‘Archery Tag’ spelen! Tijdens Archery Tag gaan jullie met pijl en boog de strijd met elkaar aan. Om het spel veilig te houden zitten er geen scherpen punten voorop de pijlen, maar een zachte noppen! Zo Kan het spel volledig veilig gespeeld worden!

2. De slechtste chauffeur van Nederland

Hebben jullie altijd strijd met elkaar over wie er het beste kan strijden? Daar komt naar het doen van deze activiteit voorgoed verandering in! Tijdens het uitje ‘De slechtste chauffeur van Nederland’, worden jullie rijskills op de proef gesteld en zijn jullie ervoor eens en voor altijd achter wie er van jullie het beste kan rijden en natuurlijk wie er het slechtste kan rijden! Durven jullie de uitdaging aan? Vergeet niet, de slechtste chauffeur gaat dit voor zijn leven lang aanhoren natuurlijk!

3. Termination Tournament

Zijn jullie echte shooting fanaten? Dan moeten jullie echt voor het uitje ‘Termination Tournament’ kiezen! Tijdens dit uitje gaan jullie 3 verschillende shooting games spelen waaronder; Paintball, Airsoft en Archery Tag! Ga in 2 teams de strijd met elkaar aan of speel met jullie groep tegen een andere groep, wat jullie willen! Wanneer jullie alleen met jullie eigen groep willen spelen, dan raden wij het jullie aan om even naar een van onze vestigingen te bellen en te vragen wanneer er een rustige dag is. Zo zijn jullie er zeker van dat jullie gewoon met jullie eigen groep kunnen spelen, zonder andere mensen erbij!

4. Whiskey en bier proeverij

Houden jullie wel van een glaasje alcohol? Dan is een proeverij echt iets voor jullie! Bij Fundustry Adventures kunnen jullie kiezen voor een whiskey proeverij en een bier proeverij. Bij allebei de proeverijen gaan jullie veel verschillende varianten proeven en aan het einde van de dag mogen jullie jezelf gerust een whiskeykenner of een bierkenner noemen! Nu is het aan jullie nog de keus welke proeverij het wordt! Wordt het de whiskey proeverij of de bier proeverij? Of misschien wel allebei!?

5. Keuze Games

Weten jullie nog niet helemaal goed wat voor een vrijgezellenfeest activiteit jullie willen gaan doen tijdens jullie vrijgezellenfeest en willen jullie dit ook niet vooraf al bepalen? Kies dan voor de ‘Keuze Games’! Bij de Keuze Games hoeven jullie pas bij aankomst op een van onze locaties een keuze te maken! Zijn jullie met de gekozen activiteit begonnen, alleen voldoet deze nou niet helemaal aan jullie verwachtingen? Dan kiezen jullie toch gewoon weer voor een andere vrijgezellenfeest activiteit! Geen enkel probleem! Dit uitje is super flexibel en geeft jullie veel verschillende mogelijkheden!

Toch niks voor jullie?

Zit er nou toch niks voor jullie bij? Klik dan op deze link en vind ons volledige assortiment aan vrijgezellenfeest activiteiten!