• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2

FAQ

Om snel antwoord te krijgen op je vraag hebben we een overzicht met de veelgestelde vragen. Kijk of jouw vraag hier tussen zit.

In Nederland is de minimale leeftijd voor airsoft wettelijk vastgesteld op 18 jaar.
In België is de minimale leeftijd voor airsoft wettelijk vastgesteld op 16 jaar.

In Nederland is de minimale leeftijd voor paintball wettelijk vastgesteld op 18 jaar.
In België is de minimale leeftijd voor paintball 14 jaar, mits er toestemming is van een ouder.
Er is ook een mogelijkheid om kinderpaintball te spelen, dit kan vanaf 8 jaar.

Hiervoor geldt dat je een geldig autorijbewijs nodig hebt om aan alle gemotoriseerde activiteiten deel te nemen.

Ja, om deel te nemen aan alle gemotoriseerde activiteiten heb je een geldig autorijbewijs nodig. Indien je 17 jaar bent en al over een autorijbewijs beschikt, mag je ook deelnemen aan de gemotoriseerde activiteiten. Hiervoor moet wel iemand met een begeleiderspas ook deelnemen aan de activiteit.

Wij raden aan om oude kleding aan te trekken of kleding die vies mag worden. Tijdens het offroad rijden en quad rijden kan het modderig zijn en kun je vies worden.

Een helm is niet verplicht. Wel mag je, als je dat zelf wilt een eigen helm meenemen. Let op dat bij het quad rijden een helm wél verplicht is.

Natuurlijk kun je meekijken als jouw groepsgenoten met een activiteit bezig zijn. Hierbij kun je genieten van de uitgebreide horecamogelijkheden die Fundustry Adventures aanbiedt.

Bij ons kun je alleen met de pin afrekenen.

Ben je nog niet helemaal tevreden over je reservering of veranderen er zaken, dan kun je dat makkelijk doorgeven via deze wijzigingslink die je per e-mail hebt ontvangen.

Houd ons op de hoogte, dan kom je niet voor verrassingen te staan.
  1. Je kunt tot 4 weken (28 dagen) voorafgaand aan het uitje kosteloos wijzigingen maken of annuleren. Binnen 4 weken tot het uitje brengen we deze wijzigingen wel in rekening.
  2. Eventuele extra’s, zoals extra horeca of extra activiteiten kun je tot 4 weken vooraf aan je uitje kosteloos wijzigen of annuleren. Binnen 4 weken tot het uitje brengen we deze extra’s wel in rekening.
  3. Eventuele correcties op de factuur (extra personen, aanvullende drankjes of op tijd doorgegeven correcties op het aantal personen) corrigeren we allemaal tegelijkertijd binnen 1 week na afloop van het uitje met een aanvullende (credit)factuur.

Ja, je kunt op 5 van de 8 locaties gratis parkeren. Alleen op de locaties Amsterdam en Harderwijk betaal je parkeerkosten per auto.

Ja, dat is zeker mogelijk,. We hebben een ruim assortiment aan food & drinks (ook vegetarisch).

 

In verband met veiligheid is het pas na de activiteiten mogelijk om een alcoholische drankje te krijgen.

Ja, op alle locaties van Fundustry Adventures kun je ook op zondag terecht voor de leukste activiteiten.

Onze arrangementen tonen de basisprijs van het pakket zonder eventuele extra kosten, zoals boekingskosten. Deze kosten worden apart vermeld tijdens het boekingsproces, zodat je een volledig overzicht hebt van de totale kosten voordat je de boeking voltooit.

Geen antwoord kunnen krijgen op je vraag? Neem dan contact met ons op!

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.