Prijzen en tijdsduur

3-4 uur
Standaard Moorddiner
 • Standaard diner
 • Moorddinerspel
 • Inclusief begeleider
 • Op elke locatie mogelijk
 •  
 •  

€ 59,95 p.p.

Boek direct
3-4 uur
Extra Moorddiner
 • Plankdeal
 • Moorddinerspel
 • Inclusief begeleider
 • Fundustry Locatie
 •  
 •  

€ 64,95 p.p.

Boek direct
3-4 uur
Deluxe Moorddiner
 • Luxe Diner bij Fletcher
 • Moorddinerspel
 • Inclusief begeleider
 • Op elke locatie mogelijk
 •  
 •  

€ 69,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
achmea
klm

Los het mysterie op!

Deze unieke citygame wordt gespeeld in een restaurant en is te boeken vanaf 12 personen. De naam zegt het al; een moorddiner. Tussen de verschillende dinergangen door ga je op zoek naar de moordenaar met z’n motieven en alibi’s. Tijdens dit detectivespel krijg je diverse bewijzen tot je beschikking en de verdachten doen hun verhaal. Weet jij de moordenaar te ontmaskeren? Samen met collega’s of vrienden kruip je volledig in de rol van verdachte of rechercheur. In teams mag je de verdachten ondervragen. Zij vertellen wat hun alibi’s zijn en op basis daarvan maak jij met je team een keuze wie de moordenaar is.

Het betreft een moord op kantoor. Een groot bedrijf dat op het punt van doorbreken stond kampt met een moord. De verdachten zijn collega’s, familie en vrienden. Elk met hun eigen verhaal. Veel meer wordt er niet verklapt, ga zelf de uitdaging aan door dit dinerspel te spelen onder het genot van een heerlijk driegangen diner van de chef. U kunt kiezen uit een vlees/vis/vegetarisch menu. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Dit dinerspel kan al gespeeld worden vanaf 12 personen, des te groter de groep des te spannender. Er komen dan meer rechercheurs in het spel om mee te overleggen. Een ideaal detectivespel dus voor een bedrijfsuitje!

Let op: Dit dinerspel kan worden gedaan in vrijwel alle restaurants in Nederland. Geef bij aanvraag uw voorkeur voor een stad door. Wij zoeken voor u het dichtstbijzijnde restaurant. De maximale capaciteit is afhankelijk van de gekozen locatie. Dit dinerspel kan ook op een Fundustry locatie worden gespeeld, dan wordt er ook een heerlijk 3 gangen menu geserveerd voor de hele groep.

Voorbeeldmenu (verschilt per locatie en seizoen):

Pomodorisoep
of
Rundercarpaccio
~
Gebakken scholfilet met risotto
of
Kalfssukade met rucola stamppot
of
Wonton torentje met gegrilde groenten
~
Vanille panna cotta met vruchtencoulis

Plankdeal Fundustry

De plankdeal van Fundustry bestaat uit:

Voorgerecht (Tapasplank) – Verschillende kleine hapjes zoals een broodje, een Fuet worst en een Mexicaanse Wrap.

Hoofdgerecht (Mixed Grill plank) – Verschillende soorten vlees zoals Kip kluifjes en Spareribs.

Nagerecht (Grand Dessert plank) – Verschillende kleine nagerechtjes zoals een Lavacake en een brownie.

De volledige menukaart is te vinden via deze link!


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
bbq
BBQ
Vanaf 27,50
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo