• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Head 11 150x150

Een vrijgezellenfeest! Wat doen we?

Vaak is de groep van het vrijgezellenfeest ook op de bruiloft te vinden. Deze mensen zijn belangrijk voor het bruidspaar. Natuurlijk is deze dag speciaal voor de bruid en bruidegom, maar het is belangrijk dat je een activiteit kiest die de hele groep leuk vindt, anders wordt het voor hen lastig om alles uit je dag te halen. Zorg er ook voor dat je weet wie goed met elkaar samen kan. Zo zou je indien nodig, iedereen in tweetallen kunnen opdelen en is er niemand die zich alleen voelt.

Wat gaan we doen?

Het kiezen van de perfecte activiteit voor het vrijgezellenfeest is lastig. Je moet rekening houden met van alles.

  • Wat zijn de interesses van de groep?
  • Wat doet het weer?
  • Met hoeveel mensen gaan we de activiteit doen?
  • Met welke factoren hebben we rekening te houden?

Je kan extra verassingen aan deze dag toevoegen. Zo kan je de vrijgezel blinddoeken, hem/haar opdrachten geven of hem/haar even flink voor schut zetten. Met zulke dingen geef je een leuke twist aan je vrijgezellenfeest.

Tips voor het kiezen van de perfecte activiteit:

  • Kijk wie er mee gaan
  • Check de weersvoorspelling
  • Kijk naar de interesses van de vrijgezel
  • Spreek een duidelijke datum af

Hoe nodig ik iedereen uit?

Tegenwoordig kun je op heel veel manier vrijgezellenfeest uitnodigingen versturen. Via een mail, een bericht op WhatsApp, een speciaal filmpje of gewoon ouderwets via de post. Hier is de organisator van het feest geheel vrij in. Ook hier kan je een aparte draai geven aan je dag door de uitnodiging voor de bruid en bruidegom te bewerken, zodat zij/hij verrast kan worden door een dresscode, of een andere datum of locatie.

Geef alle genodigden een oppepper door deze uitnodiging op een creatieve en positieve manier bij hen te krijgen. Zo is iedereen enthousiast en beginnen ze vol energie aan het vrijgezellenfeest.

Aandenken aan je vrijgezellenfeest

Deze dag is eenmalig in je leven. Daarom is het leuk om iets te doen waarmee je altijd terugdenkt aan deze dag. Maak bijvoorbeeld een fotoboek met alle leuke momenten die die dag beleefd zijn. Wees hier vrij en zo creatief mogelijk in. Dan vergeet je dit vrijgezellenfeest niet snel.

Alcohol tijdens activiteiten

Bij Fundustry staat veiligheid en plezier tijdens activiteiten centraal. Een belangrijk aspect van veiligheid is verwachtingsmanagement, vooral als het gaat om het gebruik van alcohol. Door ervoor te kiezen geen alcohol te schenken voor of tijdens onze activiteiten, creëren we een omgeving waarin deelnemers zich volledig kunnen concentreren op het genieten van de ervaring zonder de mogelijke negatieve effecten van alcohol. Dit zorgt voor duidelijkheid en vermindert de kans op ongelukken, terwijl het tegelijkertijd de focus legt op het gezamenlijk beleven van leuke en uitdagende activiteiten.