• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Bedrijfsuitje

Is een bedrijfsuitje verplicht?

Het is weer zo ver, het bedrijfsuitje of ook wel personeelsuitje van je werk. Heb je daar zin in, de hele dag met je collega’s? En je moet ook nog eens aardig doen tegen iedereen. Dat is namelijk de reden dat je baas zo’n bedrijfsuitje organiseert, maar is het verplicht hier ook heen te gaan? Natuurlijk is een bedrijfsuitje niet verplicht als het buiten werk tijd is. De vraag is eerder wil je het wel missen, en hoe zal het over komen als jij als enige er niet bij bent?

Dimensies van vermaak

Het zal natuurlijk anders zijn dan een uitje met vrienden, wie zegt dat het dan meteen minder leuk is. Het is natuurlijk goed voor de teambuilding. Zo zijn er nog een aantal dimensies van vermaak of doelen die je kan stellen voor een bedrijfsuitje. Het is heel belangrijk dat je tijdens je uitje plezier maakt. Humor en ontspanning hoort daar ook bij. Je hebt ook het sociale aspect zoals elkaar beter leren kennen, of contact maken met nieuwe collega’s die je nog niet hebt gesproken. Naast dat alles gaat het ook om je eigen ervaring, het ontdekken van een nieuwe omgeving of stad. Grenzen verleggen is een belangrijk onderdeel van een bedrijfsuitje.

Fundustry Adventures

Bij Fundustry kun je op 9 verschillende locaties door heel Nederland je grenzen verleggen zoals Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Nijmegen. Je kunt hier uitstekend werken aan de teambuilding. Daarnaast organiseren wij ook nog veel meer verschillende soorten uitjes. Je kunt nu namelijk eindelijk een keertje op je collega ‘schieten’, wel met een paintball of airsoft wapen uiteraard. Dan kan je op een bedrijfsuitje die je baas betaald, eindelijk je baas een keertje te pakken nemen. Wie wil dat nou niet!

 

Admin Ajax

Angst overwinnen

Misschien heb je hoogtevrees, en kan je door die uitjes je grenzen verleggen en het toch een keertje doen en zo je angst over winnen. Doe dit in ons klimpark. Je kan ook eindelijk je stoere praatjes bij het koffiezet apparaat waar maken door met je collega’s te gaan driften, en wat je altijd in films ziet nu zelf mee maken en wie weet misschien heb je er wel talent voor.High Ropes Course 58665 340

Spannend avontuur

Je kent het vast wel, je zit thuis voor de tv Expeditie Robinson te kijken, en je denkt dat kan ik ook! Je gaat de volgende dag naar je werk en je praat samen met je collega’s nog eens na over de aflevering, jullie denken allemaal het ook te kunnen of misschien wel beter. Nu is je kans om samen met je collega’s een leuk en spannend avontuur aan te gaan en samen in de schoenen stappen van de kandidaten van Expeditie Robinson, je gaat nu samen en tegen je collega’s strijden voor de winst en het betere team. De beste manier om teambuilding en nieuwe connecties op te bouwen.

Dus nee, een bedrijfsuitje is niet verplicht. Je zou het alleen niet willen missen. En al helemaal niet bij Fundustry Adventures daar leer je je grenzen verleggen en nieuwe leuke ervaringen, het enige wat je inlevert is tijd maar daar krijg je heel veel leuke gezellige momenten voor terug. Jullie krijgen een gratis groepsfoto die je door het hele kantoor kan ophangen!

 

Ontvang meer tips over Bedrijfsuitjes!

[hubspot type=form portal=5598567 id=ffe2f3c4-7912-4433-a773-f27960d678a0]