Boek je uitje bij Fundustry

Boeken met ticket of cadeaubon

Heb jij al een ticket gekocht of een cadeaubon gekregen?

Bijvoorbeeld voor een escaperoom, een paintball uitje met 12 personen of een ander ticket.

Boek dan hier

Boek met ticket/voucher/cadeaubon

Boeken met een kleine groep

Wil je boeken voor één van onze uitjes en ben je met een kleinere groep? Boek dan hier

Boek een kleine groep (-6)

Een groepsuitje boeken

Wil je een groepsuitje boeken gebruik dan deze link:

Een cadeaubon kopen

Wil je een cadeaubon kopen?

Koop een cadeaubon


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo