Tickets

Escape Marathon
Ochtend Ticket
 • Drie Escape Rooms
 • Lunch
 • Afsluitend drankje
 •  
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.excl. €3,26 servicekosten

Boek direct
Escape Marathon
Middag Ticket
 • Drie Escape Rooms
 • Lunch
 • Afsluitend drankje
 •  
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.excl. €3,26 servicekosten

Boek direct
Escape Marathon
Avond Ticket
 • Drie Escape Rooms
 • Diner
 • Afsluitend drankje
 •  
 •  
 •  

€ 49,95 p.p.excl. €3,26 servicekosten

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
achmea
klm

Escape Room Marathon

Krijg jij geen genoeg van escape rooms? Doe dan nu mee aan de Escape Room Marathon en speel maar liefst 3 kamers na elkaar. Laat je samen met vrienden of familie opsluiten in onze escaperooms en probeer binnen een uur te ontsnappen.

Let op:
– Er zijn verschillende tickets te koop voor dit evenement, met verschillende starttijden.
– Minimale afname is 6 tickets, maximaal 8. Dit is inclusief lunch of diner.
– Prijs is exclusief vervoerskosten. In de loop van de dag vertrek je naar een andere locatie, dit mag met eigen vervoer (auto), maar kan ook met openbaar vervoer (kosten ong. €6,- p.p., enkeltje).
– Houdt er dus rekening mee dat start en eindlocatie niet hetzelfde zijn.

Escape Rooms

Plague Room

Is de pest al helemaal uitgeroeid? In deze escape room stap je in 1836 een groot landhuis van de pestmeester binnen. Aan jou om uit te zoeken of er nog patiënten in quarantaine zijn of dat alle pestslachtoffers al weg zijn. Neem een kijkje in de kamer van de pestmeester, maar voor je het weet is hij terug van ziekenbezoek. En zijn vreemde hobby’s wil je niet te lang bestuderen.

Plague700x400 1

Lab Room

Waar is je vriendin? Zij ging langs bij dokter H. Cl. en kwam niet meer terug. Terwijl hij werkt in zijn kantoortje krijg je de kans om even in het lab rond te snuffelen. Een laboratorium met duistere geheimen, waar blijven al die patiënten? Misschien is het dan toch schone schijn in deze steriele kamer.

Harrison Squad

Weet jij de bom te ontmantelen? Bereid je voor op een grote kluiskraak, met bijbehorende explosies. De bank wordt overvallen en via de achteringang ga jij naar binnen om de medewerkers in veiligheid te brengen en de inhoud van de kluis te redden. Gewapend met geweer en een flinke dosis adrenaline ga jij de strijd aan.

Wanna Play Room

Kun jij lief met Kelly spelletjes spelen? Ga naar binnen in haar kelderkamertje en speel samen met haar popje. Kelly is alleen lief voor je als je doet wat zij wilt. Kun jij deze spanning aan of vlucht je liever uit de kelder? Dan zul je eerst enkele raadsels op moeten lossen, voordat ze je laat gaan.

Wannaplay700x400 1


Class Room

Hoe goed heb jij vroeger opgelet in de klas? Juf Hazel zal je kennis testen op het gebied van Engels, Aardrijkskunde en Wiskunde. Weet jij alle vragen goed te beantwoorden dan kom je dichter bij de oplossing om het klaslokaal te verlaten. Foutje gemaakt of niet opgelet? Begin dan maar te schrijven aan je strafwerk.


Bath Room

Is jouw grootste angst clowns? Dan is The Bath Room misschien niks voor jou. Of wil je die angsten eindelijk eens onder ogen komen. Houd je sterk en betreed de badkamer waar Mr. Clown ronddwaalt. Die rode vlekken op de muur? Stelt niks voor, de meeste mensen zijn weer ontsnapt uit The Bath Room… de meeste…

Koop hier je Tickets

Evenementen kalender

Escape Room Marathon – Rotterdam – 24 maart
Escape Room Marathon – Rotterdam – 07 juli
Escape Room Marathon – Dordrecht – 28 juli
Escape Room Marathon – Rotterdam – 04 augustus
Escape Room Marathon – Dordrecht – 25 augustus
Escape Room Marathon – Rotterdam – 06 oktober


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo