Slechtste chauffeur van NL

Slechtste Chauffeur van NL

Ben jij een wegmaniak?!
  • Slechtste Chauffeur van NL
€49,95
Boek

Men's Special

2 uur op wielen!
  • Quad rijden
  • Offroad rijden
€74,95
Boek

Men's Special XL

3 uur op wielen!
  • Quad rijden
  • Offroad rijden
  • Driften
€99,95
Boek

Onze locaties


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Beleef de meest hilarische momenten!

Bij Fundustry Adventures beleef je de meest hilarische uitjes. De slechtste chauffeur is perfect voor elk soort uitje. Doe leuke opdrachten samen met je vrienden of collega’s en test wie nou de slechtste chauffeur is. Lukt het jou om succesvol de opdrachten uit te voeren? Het is moeilijker dan je denkt.

Slechtste chauffeur van Nederland

Niemand wil natuurlijk de slechtste chauffeur van Nederland genoemd worden, maar daar gaat het ook niet om bij dit programma. Het gaat juist om de totale ervaring! De opdrachten zijn zo opgesteld dat het enorm lastig is om deze succesvol te voltooien. Dat zorgt alleen maar voor hilarische momenten! Dus zoek je ook iets met een hoge fun factor? Dan is de slechtste chauffeur van Nederland iets voor jou!

Programma

Daag je vrienden, familieleden of collega’s uit om te strijden in dit hilarische spel. De beste tijd, het succesvol voltooien van opdrachten of het behalen van de meeste punten kun je vergeten. Het gaat alleen maar om FUN! Het doel van dit spel is om een dag te beleven vol humor, adrenaline en gezelligheid. Alle deelnemers winnen uiteindelijk aan het einde van de dag een onvergetelijke dag. Iedereen wint dus!

Combineer de Slechtste Chauffeur

Bij Fundustry Adventures vind je de leukste activiteiten, ook om te combineren! Combineer slechtste chauffeur met een andere leuke activiteit. Natuurlijk is er ook de keuze uit onze diverse horecamogelijkheden. Bezoek één van onze 10 locaties voor een onvergetelijk uitje!


Boek de Slechtste Chauffeur van NL


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo