Wassen na een dagje paintballen

Wanneer je een dagje bij ons komt paintballen, wil je natuurlijk wel weten wat je te wachten staat en hoe je jezelf kunt voorbereiden. Bij Fundustry maken wij gebruik van paintballs die zijn gemaakt op basis van water, dit houdt in dat de verf gemakkelijk uitwasbaar is. Uiteraard krijg je een overall en een masker van ons die je kleding beschermt tegen de verf en modder tijdens het spel. Mocht er toch nog wat verf op je kleding komen is dit geen enkel probleem, spring gewoon met je kleding in een zwembadje of stap onder de douche met je kleren aan en het is weer schoon! Maar je kan het natuurlijk ook gewoon in de wasmachine gooien. Al met al, niks om jezelf druk over te maken dus!

Paintbalwas

Mijn schoenen, hoe zit het daar mee?

Wij raden het wel aan om een paar oude schoenen mee te nemen of aan te trekken naar het paintball uitje. De reden hiervoor is dat de paintball velden best wel ruw terrein zijn en de grond bestaat uit modder. Doordat jouw schoenen niet beschermd zijn, kunnen deze hier wel beschadigen of vies worden.

De paintballs

Bij Fundusty maken wij gebruik van paintballs die zijn gemaakt van gelatine. De buitenkant is gemaakt van een gelatine omhulsel. In de binnenkant van de paintballs zit een vloeistof die gekleurd is met een kleurstofje. Het voordeel hiervan is dat de paintballs zichzelf oplossen wanneer deze in aanraking komen met water en het dus ook niet schadelijk is voor de natuur. Doordat deze balletjes zichzelf oplossen, zijn ze dus ook makkelijk uitwasbaar uit je kleding!

Paintballen Fundustry Events

Ben je nu helemaal overgehaald en ben je opzoek naar een leuk dagje weg met familie, vrienden of collega’s? Zoek dan niet verder en boek hier jouw paintball uitje bij Fundustry Events!