Prijzen en tijdsduur

3 uur
VR Dinergame
  • 3-gangen diner
  • Moorddinerspel in VR
  • Inclusief spelbegeleider
  •  
  •  
  •  

€ 64,95 p.p.

Boek direct


"Deze bedrijven zijn al fan!"

Achmea
Klm Fan
Kpn Final

Los smullend de moord op!

Krijgen jullie de moordenaar te pakken? Waag de kans bij het unieke Virtual Reality moord spel! Uw gezelschap zal in teamverband tegen elkaar strijden om er achter te komen wie als eerst de moordenaar te pakken krijgt. Dat is alleen mogelijk als er goed wordt gecommuniceerd en de puzzels zowel als virtual reality als in de echte wereld op te lossen. Dit allemaal onder het genot van verrukkelijk eten en drinken.

Krijgt u de moordenaar te pakken?

Jullie worden ontvangen op locatie door een van onze enthousiaste begeleiders. Terwijl u geniet van een drankje zal de begeleider precies uitleggen hoe de VR bril werkt en hoe de avond eruit zal komen te zien. Vervolgens gaan u en uw gezelschap in verschillende rondes proberen om de moord op te lossen. Elke ronde wordt afgewisseld met een overheerlijk gerecht. Jullie zullen verschillende puzzels moeten oplossen. Iedere ronde zal er een teamlid in VR zijn om instructies te geven aan de rest van zijn team! Dit betekent dat iedereen continu bezig is. Weten jullie de moordenaar te achterhalen? En wilt u tussentijds toch genieten van heerlijk eten? Boek VR dinermoord nu!


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca
bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
lunch
Lunch
Vanaf 12,50
panini
Panini
5,95

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo