VR Dinergame

VR Dinergame

Spel + Diner!
    • 3-gangen diner
    • Moorddinerspel in VR
    • Inclusief spelbegeleider
€69,95

"Deze bedrijven zijn al fan!"

Achmea
Klm Fan
Kpn Final

Speel smullend de leukste VR dinergames!

Zet de VR-bril op en ervaar de wonderlijke wereld van Virtual Reality! Tijdens de leukste VR-dinergames beleef jij samen met je vrienden, familie of collega’s een unieke ervaring. Los verschillende raadsels en opdrachten op terwijl je geniet van een heerlijk 3-gangendiner! Iedereen heeft een rol tijdens de VR dinergames. Het is jouw beurt om de raadsels op te lossen, je zet de VR bril op en kijkt gefascineerd om je heen. Je hoort iedereen wat roepen en probeert dit te linken aan het spel. Werk samen en begeleid elkaar door de verschillende opdrachten. Geniet samen van een super tof uniek uitje samen met Fundustry Adventures! 

VR La Casa De Papel dinergame

Weet jij samen met je team de Munt van Spanje binnen te dringen en te ontsnappen met het geld? Kom erachter tijdens de VR La Casa De Papel game! kruip in de huid van de hoofdpersonages en ervaar de actie en spanning! 

Strijd in teams tegen elkaar en kijk wie er als eerst ontsnapt met het geld. In teamverband zullen jullie elkaar moeten ondersteunen tijdens de verschillende opdrachten en raadsels. Elk team krijgt naast de VR bril enkele punten mee om de puzzels op te lossen. Communicatie en teamwork staat centraal, alleen met een goede samenwerking zul je de opdrachten met succes voltooien. Geniet ondertussen van een heerlijk 3-gangendiner terwijl jullie gezellig de VR game nabespreken. 


VR Moordspel

Krijgen jullie de moordenaar te pakken? Waag de kans bij het unieke Virtual Reality moord spel! Jouw gezelschap zal in teamverband tegen elkaar strijden om er achter te komen wie als eerst de moordenaar te pakken krijgt. Dat is alleen mogelijk als er goed wordt gecommuniceerd en de puzzels zowel als virtual reality als in de echte wereld op te lossen. Dit allemaal onder het genot van verrukkelijk eten en drinken. Jullie worden ontvangen op locatie door een van onze enthousiaste begeleiders. Terwijl je geniet van een drankje zal de begeleider precies uitleggen hoe de VR bril werkt en hoe de avond eruit zal komen te zien. Vervolgens gaan jij en jouw gezelschap in verschillende rondes proberen om de moord op te lossen. Elke ronde wordt afgewisseld met een overheerlijk gerecht. Jullie zullen verschillende puzzels moeten oplossen. Iedere ronde zal er een teamlid in VR zijn om instructies te geven aan de rest van zijn team! Dit betekent dat iedereen continu bezig is. Weten jullie de moordenaar te achterhalen? En wil je tussentijds toch genieten van heerlijk eten? Boek VR dinermoord nu!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo