Prijzen en tijdsduur

4,5 uur
Bij ons in de Jordaan
 • Accordeonist
 • Inclusief 1 consumptie
 • Prijsje voor het winnende team
 • Inclusief lunch
 • Groepsfoto
 •  

€ 63,50 p.p.

Boek direct
5,5 uur
Bij ons in de Jordaan compleet
 • Accordeonist
 • Inclusief 1 consumptie
 • Prijsje voor het winnende team
 • Inclusief lunch
 • Inclusief 3-gangen diner
 • Groepsfoto

€ 92,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Bij ons in de Jordaan

Programma

We beginnen meteen met een speurtocht door de Jordaan om je er zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Tijdens de speurtocht ga je met je gezelschap in teams gewapend met een camera, kaart en opdrachten de Jordaan in duiken. Na deze speurtocht verzamelen jullie allemaal weer bij elkaar in een gezellig Jordanees café voor een prijsuitreiking en een zogeheten ‘hassebassie’.

Je gaat lekker lunchen in een echt Jordaans café met een echte accordeonist, op zijn Jordaans. Sfeervol met de leukste en gezelligste nummers, kunnen jullie meezingen. Het echte Jordaanse gevoel voor jullie zit er inmiddels al in. Hierna gaan jullie een smartlappen workshop doen.

Leer tijdens de smartlappen workshop de enige echte levensliederen zingen.  Wat weten we eigenlijk van een smartlap? Het is een lied met een tragische lading, zoals de dood, verbroken liefde en een moeilijke jeugd. Zo voel je de echte Jordaan, want smartlappen geven sfeer aan elk feest!

 

Voor wie?

Bij ons in de Jordaan is geschikt voor alle typen uitjes! Zowel bedrijfsuitjes als vriend(inn)en uitjes, teamuitjes of gewoon een gezellige familiedag! Deze Game zit vol met opdrachten waar je samen oplossingen op moet bedenken. Je zou Bij ons in de Jordaan ook kunnen kiezen als ideaal Teambuilding uitje!

 

Heerlijk lunchen EN dineren?

Bij ons in de Jordaan  is ook leuk om te combineren met een workshop of  diner. Bekijk ons uitgebreide menukaart voor de lekkerste BBQ’s en gerechten. Om jouw uitje perfect op maat te maken, mag u gerust even bellen om alle mogelijkheden te bespreken.

Het 3-gangen diner bestaat uit:

Vooraf een tapasplank

Als hoofdgerecht keuze uit spareribs, kipkluifjes, kipsaté of quiche (vegetarisch)

Nagerecht keuze uit een koffie compleet of een stukje ijstaart.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
lunch
Lunch
Vanaf 12,50
panini
Panini
5,95

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart