Bij ons in de Jordaan

Uitstapje in de Jordaan

Super Amsterdams!
  • Uitstapje in de Jordaan
  • Live Accordeonist
€69,95

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Activiteit naar keuze
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Twee Activiteiten naar keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Bij ons in de Jordaan

Programma

We beginnen meteen met een speurtocht door de Jordaan om je er zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Tijdens de speurtocht ga je met je gezelschap in teams gewapend met een camera, kaart en opdrachten de Jordaan in duiken. Na deze speurtocht verzamelen jullie allemaal weer bij elkaar in een gezellig Jordanees café voor een prijsuitreiking en een zogeheten ‘hassebassie’.

Je gaat lekker lunchen in een echt Jordaans café met een echte accordeonist, op zijn Jordaans. Sfeervol met de leukste en gezelligste nummers, kunnen jullie meezingen. Het echte Jordaanse gevoel voor jullie zit er inmiddels al in. Hierna gaan jullie een smartlappen workshop doen.

Leer tijdens de smartlappen workshop de enige echte levensliederen zingen.  Wat weten we eigenlijk van een smartlap? Het is een lied met een tragische lading, zoals de dood, verbroken liefde en een moeilijke jeugd. Zo voel je de echte Jordaan, want smartlappen geven sfeer aan elk feest!


Bij ons in de Jordaan voor Iedereen

Bij ons in de Jordaan is geschikt voor alle typen uitjes! Zowel bedrijfsuitjes als vriend(inn)en uitjes, teamuitjes of gewoon een gezellige familiedag! Deze Game zit vol met opdrachten waar je samen oplossingen op moet bedenken. Je zou Bij ons in de Jordaan ook kunnen kiezen als ideaal Teambuilding uitje!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo