Fundustry Adventures

Gegarandeerd FUN

De vetste uitjes organiseer je met Fundustry Adventures. vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag? Met 8 locaties en talloze activiteiten maken we van elk uitje een spetterende dag!

Viking Adventures

Onze locatie in Nijmegen Nijmegen

Op een oude boerderij in Ewijk vind je Fundustry Nijmegen. Hier kun je niet alleen terecht voor een potje paintball en actie in het klimpark, maar ook voor kinderfeestjes, teambuilding games, workshops en citygames. Een locatie waar veel combinaties voor het perfecte uitje mogelijk zijn!

Survival Adventures

Onze locatie in Harderwijk Harderwijk

Fundustry Harderwijk is een locatie aan strand Horst in Ermelo. Hier kun je je de hele dag vermaken met paintball, airsoft, workshops, of in de ruime horeca die wij bieden. Maak je dagje strand compleet met een actief uitje. Of ga voor een compleet bedrijfsuitje met bijvoorbeeld één van de vele teambuilding games.

Driving Adventures

Onze locatie in Gouda Gouda

In Moordrecht vind je de locatie Fundustry Gouda. Een voornamelijk gemotoriseerde locatie gericht op snelheid en behendigheid. Kom eens quad rijden, driften of een slipcursus volgen. Een potje paintball of een workshop volgen is ook mogelijk.

Sherlock Adventures

Onze locatie in Amsterdam Amsterdam

Fundustry Amsterdam is een top locatie midden in het centrum van onze hoofdstad Amsterdam. Een unieke locatie met een escaperoom en citygame geheel in het thema van 'Sherlock Holmes'. Maak je dagje uit of weekendje weg met vrienden compleet met een bezoek aan Fundustry Amsterdam.

Dordrecht Adventures

Onze locatie in Dordrecht Dordrecht

Midden in Dordrecht vind je Fundustry Dordrecht, een locatie waar spanning en actie centraal staan. Op deze locatie speel je diverse spannende escaperooms. Ook is het een gezellige locatie voor culinaire en creatieve workshops. Liever een citygame starten? Super makkelijk, aangezien je midden in het centrum zit.

Antwerpen Adventures

Onze locatie in Antwerpen Antwerpen

Over de grens in België vind je de locatie Fundustry Antwerpen in Merksplas. Voldoende ruimtes voor games als paintball en airsoft, maar ook een gezellige horeca ruimte waar workshops mogelijk zijn. Unieke voor onze locatie is de nieuwe escape battle room!

Eindhoven Adventures

Onze locatie in Eindhoven Eindhoven

In Nuenen vind je locatie Fundustry Eindhoven waar gemotoriseerde activiteiten de boventoon voeren. Altijd al eens willen quad rijden, driften of een slipcursus willen volgen? De volledig ingerichte banen zijn hier het hele jaar klaar voor. Ook is het mogelijk te paintballen en te genieten van de horeca mogelijkheden.

Rotterdam Adventures

Onze locatie in Rotterdam Rotterdam

Aan de rand van het Rotterdamse centrum ligt de locatie Fundustry Rotterdam. Hier kun je paintballen in de oude Manege. Daarnaast is er voldoende ruimte voor grote workshop groepen. Ook zijn er 3 escaperooms te spelen, evenals stoere teambuilding games. En is het een ideaal startpunt voor diverse citygames.

Fundustry Adventures
Viking Adventures
Survival Adventures
Bos quad rijden Nijmegen
Driving Adventures
sherlock
Sherlock Adventures
Dordrecht Adventures
pijlschieten
Antwerpen Adventures
Eindhoven Adventures
Rotterdam Adventures
 
X