• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Tekst

Binnen Zitten Met Sinterklaas? Niet Bij Fundustry!

De sinterklaas is een mooie tijd van het jaar en deze periode mag dus niet zomaar onopgemerkt aan ons voorbij gaan. Willen jullie jullie kinderen een onvergetelijke sinterklaas laten beleven? Kom dan langs bij Fundustry Adventures en doe een leuke kinderactiviteit! Wij hebben tal aan activiteiten, waardoor er ongetwijfeld iets tussen zit wat alle jullie kids leuk vinden! Om jullie een beetje te helpen, hebben wij hieronder een top 4 samengesteld van de leukste kinderactiviteiten voor tijdens sinterklaas!

Top 4 sinterklaas uitjes

Hieronder vind je de top 4 leukste sinterklaas uitjes voor kids!

Tekst

Kinderpaintball

Zijn de kinderen nou helemaal gek van schietspellen zoals Fortnite? Dan vinden ze kinderpaintball helemaal gewelden! Tijdens een paintball uitje kunnen de kinderen helemaal op gaan in het spel en Fortnite in het echt na spelen. Natuurlijk is het allemaal volkomen veilig! Lijkt dit jullie nou een leuke activiteit voor de kinderen tijdens sinterklaas? Lees dan verder bij kinder paintball.

Klimpark

Hebben de kinderen geen last van hoogtevrees en houden ze wel van een beetje spanning? Dan is een dagje in ons klimpark echt is voor hun! In ons klimpark kunnen de kinderen van alles en nog wat doen. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld met een kabelbaan over het meer van De Groene Heuvels vliegen, als een aap tussen de bomen door klimmen en nog veel meer! Is dit nou echt een activiteit voor jullie kinderen? Lees dan verder bij klimpark

Laser gamen

Net als bij kinderpaintball, is laser gamen ook een schiet activiteit. Alleen bij paintball schieten de kinderen met verfballetjes en bij laser game schieten ze met laserstralen. Ze kunnen dus niet door iets fysieks geraakt worden maar wel door een laserstraal. Net zo realistisch als paintball, maar dan net even anders. Vinden jullie dit nou een top idee voor jullie kinderen?

Kinderworkshops

Zijn jullie nou toch niet opzoek naar een actieve activiteit voor tijdens sinterklaas, maar meer een wat rustigere activiteit? Kies dan voor een kinderworkshop! Bij Fundustry Adventures hebben we super veel leuke workshops waar kinderen hun creativiteit volledig de vrije gang kunnen laten gaan! Zijn jullie nou benieuwd welke workshops we bij Fundustry Adventures allemaal hebben voor jullie kinderen? Bekijk dan al onze kinderworkshops!