• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Wijn

De top 5 leukste workshops voor vrouwen!

Zijn jullie op zoek naar een leuk en creatief uitje? Dan is een workshop echt iets voor jullie! Een workshop kun je vergelijken met een masterclass. Je leert op een leuke en snelle manier hetgene waar jullie voor gekozen hebben. Je kunt een workshop dus doen om iets te leren, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat het leuk is. Bij Fundustry Adventures staat het plezier centraal en doen wij er dus alles aan om ervoor te zorgen dat jullie een zo leuk mogelijke workshop beleven!

Op het internet vind je veel verschillende workshops die je kunt volgen, maar welke zijn nou het leukst voor vrouwen? Om jullie bij deze zoektocht naar de best geschikte workshop voor jullie een handje te helpen, hebben wij voor jullie een top 5 samengesteld van de leukste workshops voor de vrouw!

 

Tekst

 

5 Leuke workshops voor vrouwen

1. Parfum Maken
2. Zeep Maken
3. Zilveren Ketting Swarovski
4. Tapas Kookworkshop
5. Sushi kookworkshop

 

1. Parfum Maken

Vinden jullie het heerlijk om een lekker luchtje op te spuiten en wilde jullie altijd al zelf jullie eigen luchtjes samenstellen? Dan is de workshop parfum maken echt iets voor jullie! Bij Fundustry Adventures hebben wij een ruim assortiment aan parfum extracten en daar mag je dus ook lekker mee experimenteren. Aan het einde van de workshop doen wij de parfum in een leuk flesje en is hij klaar om mee naar huis genomen te worden! Lijkt dit jullie nou super leuke workshop om te doen? Klik dan op deze link en boek jullie workshop ‘Parfum Maken’!

 

2. Zeep Maken

De workshop zeep maken is speciaal voor de vrouwen die ervan houden om hun huid heerlijk te verzorgen en lekker te laten ruiken. Tijdens de workshop ga je aan de slag met allerlei verschillende geuren en kleuren die je zelf mag uitkiezen.  Maak jouw persoonlijke zeep precies zoals jij dat wilt! Wanneer je klaar bent met het maken van de zeep, doen wij er een leuk strikje om heen en kan hij lekker mee naar huis. Is deze workshop nou echt iets voor jullie? Klik dan op deze link en boek jullie workshop ‘Zeep Maken’!

 

3. Zilveren Ketting Swarovski

Houden jullie wel van een beetje BlingBling en houden jullie ervan om sieraden te dragen? Dan is de workshop ‘Zilveren Ketting Swarovski’ echt iets voor jullie! Tijdens deze workshop gaan jullie jullie eigen gepersonaliseerde Swarovski ketting maken van 45 cm lang. Kies uit tal van Swarovski kralen en maak jouw Swarovski ketting zo uniek mogelijk! Lijkt dit jullie nou helemaal leuk? Klik dan op deze link en boek jullie workshop ‘zilveren ketting Swarovski’!

 

4. Tapas Kookworkshop

Zijn jullie een echte fan van koken en wilden jullie altijd al eens leren tapas maken? Dat komt goed uit! Tijdens deze workshop gaan jullie verschillende soorten tapas maken en krijgen jullie ondersteuning van professionele begeleiding. Na het volgen van deze workshop zijn jullie echte specialisten in het maken van tapas en buiten dat je er veel van leert, is het natuurlijk ook super gezellig! Hebben jullie er al helemaal zin in? Klik dan op deze link en boek jullie ‘tapas kookworkshop’

 

5. Sushi Kookworkshop

Deze workshop is, net als de tapas kookworkshop, voor echte kookliefhebbers! Tijdens deze workshop kun je verschillende sushi gerechten maken waaronder; Nigiri ebi, Nigiri tamago, Maki sushi roll (hosomaki), Maki sushi roll (Futomaki), Handroll sushi en California roll. Jullie mogen de sushirolletjes op locaties opeten, maar ze mogen natuurlijk ook mee naar huis worden genomen. En dat is nog niet alles. Iedereen krijgt aan het eind van de workshop ook nog zijn eigen bamboo matje en chopsticks mee! Een super leuk aandenken dus! Lijkt dit jullie nou super leuk om een keer te doen? Klik dan op deze link en boek jullie ‘Sushi Kookworkshop’!