• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Bedrijfsuitje

#Tip 1 Bedrijfsuitje met Beleving

 

Streef ernaar de populairste te worden

Als organisator van een origineel bedrijfsuitje moet je jezelf één ding realiseren. Namelijk het feit dat je een hele belangrijke taak verricht. Dit omdat jij ervoor kan zorgen dat de belangrijkste dag van het jaar goed verloopt. Als dat lukt dan zal dit jou ongetwijfeld de populairste persoon van het bedrijf maken. Bereid je maar voor om gezien te worden als ‘’degene die altijd leuke bedrijfsuitjes organiseert.’’

Vooruit, misschien overdrijven we een beetje. Toch moet je de voordelen van een geslaagd bedrijfsuitje zeker niet onderschatten. Als jullie samen een leuke tijd hebben dan zal dit zowel de werksfeer als onderlinge band aanzienlijk vergroten. Vandaar dat het belangrijk is dat jij deze taak zo goed mogelijk uitvoert.

Het maakt echter niet zoveel uit of je ideeën voor bedrijfsuitjes heel exclusief zijn of niet. Nee, het gaat er vooral om of het leuk is of niet. En daarin heb jij als organisator veel verantwoordelijkheid.

Zorg ervoor dat ze Facebook eventjes vergeten

Waar je vooral rekening mee moet houden is de beleving. Het gaat erom welk gevoel men krijgt tijdens het uitje. Zorgt de door jouw gekozen activiteit ervoor dat men geneigd is om tussendoor even hun telefoon erbij te pakken om hun Facebook tijdlijn te bekijken? Dan heb je waarschijnlijk niet de juiste keuze gemaakt. Je moet er juist voor zorgen dat men zo erg opgaat in de activiteit dat ze Facebook en andere sociale media als het ware even vergeten.

Verkies leuk boven origineel

Dit klinkt misschien als een hele opgave, maar het valt eigenlijk best mee. Het voordeel is namelijk dat het niet perse een origineel bedrijfsuitje hoeft te zijn, zolang men er maar een goed gevoel bij krijgt. De bekende activiteiten zoals paintball met BBQ of quad rijden door de bossen zijn hierdoor ook gewoon prima keuzes. Daarnaast helpen we jou erbij, dus je hoeft jezelf geen enkele zorgen te maken.


Zoals je kunt lezen hoeft het organiseren van een leuke bedrijfsuitjes helemaal niet moeilijk te zijn, zolang je er maar voor zorgt dat je collega’s wat gaan beleven. Ben je er al uit welke activiteit het gaat worden? Mooi! Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Toch liever nog even contact met onze experts? Geen probleem, we helpen je graag!


Geïnteresseerd in meer informatie over bedrijfsuitjes?

Meld je aan voor onze speciale Bedrijfsuitjes Nieuwsbrief!

[hubspot type=form portal=5598567 id=ffe2f3c4-7912-4433-a773-f27960d678a0]