• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2

DIY kerst: foute kersttrui maken (en meer)

Tip: Maak je unieke foute kersttrui zelf!

Foute kersttruien. Je kunt ze overal kopen tegenwoordig. Maar hoe tof is het als jij dit jaar met een uniek exemplaar rondloopt? Dat kan nog! Helemaal zoals je zelf hebt bedacht. Weet jij niet wat je kunt doen met de kerst? Bekijk het ruime aanbod op de site!

 

Foute kersttrui pinterest

Bron: pinterest

 

En zelf een foute kersttrui maken, dat is helemaal zo ingewikkeld nog niet. Met een oude trui, wat vilt, een schaar, textiellijm en wat leuke belletjes, kraaltjes, kerstballetjes en een beetje fantasie kom je een heel eind.

 

kerst trui (2)

 

Geen zin of tijd om hiervoor te gaan shoppen? Of wil je het in groepsverband doen? Boek dan een Foute kersttrui workshop bij Fundustry. Want wij hebben alle materialen in huis, om de meest hilarische en unieke kersttrui te maken. Dus kom gezellig langs bij een locatie bij jou in de buurt.

 

Bekijk de workshop: foute kersttrui maken!

Tip: Een huis vol DIY kerstdecoratie

Heb jij weleens gedacht aan houten kerstballen? Of zelfgemaakte vintage kerstkandelaars? Of de klassieker: een kerstkrans voor op de voordeur! Wij vonden wat bijzondere creaties.

 

kerstkandelaar

Bron: Pinterest
kerstkrans (3)

Bron: Pinterest

kerst decoratie 400x200

Weet je niet waar je alle leuke materialen vandaan haalt? Of wil je gewoon geen rommel thuis? Kom gezellig knutselen bij Fundustry. Onze DIY-professionals helpen je graag en je kunt gewoon onbeperkt gebruik maken van ons knutselmateriaal en -accessoires. Een lekker dagje uit dus.

 

Kijk bijvoorbeeld eens bij onze kerstworkshops:

 

Raamtekeningen met kerst, je ziet ze steeds vaker. Vooral de handlettering-stijl is erg populair.

 

Raamtekening pinterest newstories.nl

Bron: Newstories.nl via Pinterest

En waarom zou je jezelf beperken tot het raam bij de achterdeur of de woonkamer? De glazen deurtjes van je buffetkast, een spiegel, glazen pot of een fotolijstje kan je net zo goed mooi versieren met een leuke kersttekening of –spreuk.

 

Raamtekening buffetkast

Bron: Pinterest

Voor een paar euro koop je al een setje raamstiften. Zoek wat voorbeelden of sjablonen op Pinterest. Print het uit of maak eerst een eigen ontwerp op papier. Het is wel even oefenen, en het zal waarschijnlijk niet in 1 keer perfect lukken. Maar gelukkig is het er ook zo weer afgehaald 😉