Escape To The Moon

AR Citygame

Spannende escape game!
  • Escape To The Moon Game
€29,95
Boek

Fundustry Deal XXL

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Escape To The Moon Game
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Escape To The Moon Game
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Onze locaties


Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Lukt het jullie om de wereld in AR te redden?

Ontdek de stad op een totaal andere manier! Jouw team krijgt een echte gadgetkoffer mee en een iPad met unieke augmented Reality (AR) software erop geïnstalleerd. Tour door de stad en ontcijfer zoveel mogelijk puzzels, codes en clues! Lukt het jullie om op tijd de finish te halen en de wereld te redden? Een vrouwelijk geheim agente geeft jullie uitleg en hints als het even niet lukt. Alvast een kleine tip, samenwerken is een must! Dus ga de uitdaging aan, maar opgelet: het bestaan van de wereld ligt in jullie handen!

AR Citygame

De software is op iedere locatie mogelijk en gemakkelijk aan te passen mocht u een korte of langere versie willen spelen. Wij kunnen zelfs in overleg ook de puzzels en locaties veranderen. Met deze aanpassing speelt u een echte unieke citygame! Uw gezelschap vormt een team en krijgt één Ipad en gadgetkoffer mee waarmee jullie de wereld mee moeten gaan redden.

Combineer dit geweldig uitje met een heerlijk menu!


Boek AR Citygame

De leukste citygame boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo