The Ball

Rollend door de Stad!
  • Citygame The Ball
€24,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Citygame The Ball
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Citygame The Ball
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€74,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Rol de stad door!

Programma

Tijdens de Citygame The Ball ga je met je gezelschap zo veel mogelijk opdrachten uitvoeren binnen 1,5 uur. De Citygame wordt gehouden in een van onze Citygame locaties naar jullie keuze. Je wordt ontvangen door onze gezellige spelbegeleider in het centrum van jouw gekozen stad. Na een korte uitleg word je verdeeld in teams en ga je op pad met alle spelmaterialen en natuurlijk de reuze bal! Hoe leuker en gekker de opdrachten uitgevoerd worden, hoe meer punten je scoort. Jullie krijgen een fotocamera mee, zo kunnen jullie de gezelligheid vastleggen als herinnering! The Ball Citygame is het perfecte uitje om niet meer te vergeten!

Voor elke gelegenheid

The Ball Citygame is een leuk uitje vol met gezelligheid. De Citygame The Ball is daarom erg leuk om te doen tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een vrienden- of vriendinnenuitje. Je kunt de Citygame doen in een stad naar keuze! Het is handig om The Ball Citygame in te plannen op een dag waarop het druk is in de stad. Het zou ook in de avonduren kunnen. Een avond waarop het koopavond is, is wat handiger met openingstijden van winkels. Aan het einde van het spel is er natuurlijk nog een leuke finale! Ben jij en je team de winnaar van de Citygame The Ball? Dan ga je naar huis met de felbegeerde Fundustry hoofdprijs!

Combineer The Ball

The Ball Citygame is ook leuk te combineren met een lunch, een workshop of een proeverij! Bekijk al onze mogelijkheden op de website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u nog specifieke vragen of wensen en weet u niet of dit mogelijk is? Bel ons gerust even om de mogelijkheden te kunnen bespreken. Bijna alles is mogelijk bij Fundustry!


Boek The Ball

De leukste citygame boek je gemakkelijk en snel. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart