The Phone

The Phone

Spannende Citygame
  • Citygame The Phone
€29,95
Boek

Fundustry Deal XL

Compleet pakket!
  • Ontvangst met koffie & muffin
  • Citygame The Phone
  • 1 extra activiteit naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 2 drankjes
€79,95

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Citygame The Phone
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Ontmasker de Mystery Caller tijdens onze The Phone!

Een spel vol verrassingen! De Fundustry The Phone speel je in één van onze steden. Werk samen en wees creatief en gebruik je inzicht. Dit is het perfecte uitje voor teambuilding doordat samenwerken groot deel van het spel is. We garanderen veel hilariteit tijdens The Phone! Je wordt gebeld door een Mystery Caller die de opdrachten doorbelt. Kom je als eerste achter de locatie van de Mystery Caller? Dan ga je met de winst ervandoor!

Programma The Phone

Onze spelbegeleider zal een korte uitleg geven en na het drankje kan het spel van start gaan! In teams krijgen jullie een tas en telefoon waarop jullie opdrachten door gebeld krijgen. Voer de opdrachten zo origineel mogelijk uit in de door jouw gekozen stad en verdien zo de meeste punten! Als jullie de eindlocatie en het telefoonnummer hebben ontcijferd, wordt iedereen daar verwacht voor de prijsuitreiking. Het team met de meeste punten wint en neemt onze felbegeerde Fundustry hoofdprijs in ontvangst!


Boek The Phone

De spannendste citygame boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo